Bývalka Hynka Čermáka Choděrová: Pyšní se úžasným tělem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalka Hynka Čermáka Choděrová: Pyšní se úžasným tělem!

Choděrová tančí u tyče druhým rokem.
Choděrová tančí u tyče druhým rokem. (Foto pro Aha! – Polesport.cz, ara )

Odchod manžela Hynka Čermáka (43) vyřešila Daniela Choděrová (41) vskutku neobvykle. Propadla tanci u tyče a pyšní se dokonalou postavou.

Na vyrýsovaném těle matky dvou dětí není ani gram tuku. Bříško má Daniela ploché a pevné jako prkno. Může za to tvrdá dřina a pot, což se vyplatilo. „Bude to něco málo přes dva roky, kdy jsem začala s pole dance,“ řekla deníku Aha! herečka. „Děti tenkrát koukaly na nějaký pořad v televizi a já šla kolem. Zrovna tam byla Lucka Šimková na tyči a mě to zastavilo. Koukala jsem na ni a dostala pocit, že by mi to mohlo jít,“ prozradila Daniela, kterou můžete na vlastní oči vidět už zítra v pražském Divadle Hybernia, kde bude bojovat o postup do červnového finále na mistrovství ČR v pole dance. „Mám jako cíl se soutěže ve zdraví dožít, užít si vystoupení a neudělat ostudu,“ směje se Choděrová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.