Herečka Vitázková nesehnala hlídání, manžela však vyslala plesat: Miláčku, pěkně se napapej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Vitázková nesehnala hlídání, manžela však vyslala plesat: Miláčku, pěkně se napapej!

Dušan Vitázek se v jídle neupejpal...
Dušan Vitázek se v jídle neupejpal... (Foto Aha! – Martin Hykl)

Událostí brněnské plesové sezóny pořádně zahýbaly děti. Hvězdě seriálu Cesty domů Pavle Vitázkové (37), která je podruhé těhotná, účast na bále překazila dcera. Nesehnala hlídání, tak musela zůstat sama. Do víru tance tak vyslala alespoň manžela Dušana.

I když je herečka teprve ve čtvrtém měsíci těhotenství, tak už ví, jakého pohlaví druhé miminko bude. „Doktor nám tvrdí, že to bude holka. Jméno už pro ní máme vybrané, bude to Rosálie Agnes. Jako každý otec jsem doufal v syna, ale pro nás nejdůležitější, aby miminko bylo zdravé, a to je,” svěřil se Aha! na plese Dušan Vitázek (35). Jedním dechem si postěžoval, jaké je jejich dvouletá Barborka čertovo kvítko.
„Naší malé je opravdu všude plno. Pěkně nás s manželkou cvičí, kolikrát si říkám, po kom je takový čertík. Snad se to časem zklidní,” doufal tatínek, jenž zastupoval rodinu. Od manželky měl povolení. Však mu poslala přejícnou SMS. „Pěkně si to užij, napapej se dobrot a pěkně zpívej,“ stálo v ní vedle toho, že dcerku konečně zahnala do pelíšku a může se natáhnout. Však na to měla právo. A nohy si za ní na Plese jako Brno ušoupal manžel.

Co se týká dětí, tak ty hnaly domů i některé účinkující. Zpěváci Martin Chodúr a Tereza Černochová přijeli do Brna bez potomků, takže jen co dozpívali, spěchali za nimi. „Na obou bylo velmi vidět, že jsou pyšnými rodiči a v zákulisí si o svých ratolestech hodně povídali. Martin se všem chlubil fotkou svého novorozeného syna,” práskl deníku Aha! jeden ze členů big bandu. Chodúr se otcem stal 1. ledna, takže od své kolegyně Terezy s nadšením přijímal její rady. Černochová je totiž maminkou už roční dcery Laury...

 

Fronta na afrodiziakum
Největší nával byl u stánků s ústřicemi a šneky. Svého prvního šneka ochutnal Filip Jankovič. To herec Dušan Vitázek si dopřál hned několik ústřic. „Za svůj život jsem už otevřel desetitisíce ústřic a několikrát se pořezal o ostrý nožík. Dnes večer jsem jich otevřel něco kolem tisícovky,“ přiznal Aha! kuchař, který nejenom ústřice otvíral, ale i radil, jak je dochutit.



Přečtěte si
pelagie
1. 2. 2016 • 10:43

Blbé kecy, jen co dozpívali spěchali za svými dětmi ....a co by si s nimi povídali ? Ples se odehrává večer až do noci, kdy potomci už odpočívají...tak proč by spěchali...to sesmolil zase nějaký vskutku všepisálek

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.