Michal Holán z Policie Modrava: Ohrozil natáčení seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Michal Holán z Policie Modrava: Ohrozil natáčení seriálu!

Na zánětu nejvíc herci vadilo to, že přišel téměř o celé letní natáčení.
Na zánětu nejvíc herci vadilo to, že přišel téměř o celé letní natáčení. (TV Nova)

Ocitl se na hranici života a smrti! Při natáčení desátého dílu Policie Modrava, který v neděli sledovalo rekordních 2,3 milionu diváků, zkolaboval Michal Holán (31), představitel záletného poručíka Pavla Votavy přezdívaný Jasňačka či krásný Jája. Skolil ho zánět střeva a seriál dotáčel s umělým vývodem!

 „Najednou zničehonic mě začal bolet podbřišek,“ svěřil deníku Aha! sympatický herec. „Ten den jsem si navíc soukromě domluvil let s akrobatickým pilotem, ale protože jsem radši šel na vyšetření do nemocnice, rozhodnutí mi možná zachránilo život. Ukázalo se totiž, že jsem měl zánět střeva a už to protékalo nějak do břicha a hrozilo, že by to mohlo prasknout,“ zavzpomínal Holán. Ten zkolaboval už čtvrtý natáčecí den.


 „V nemocnici měli podezření, jestli nejde náhodou o slepák, a tak mě tam nechali na pozorování přes noc,“ řekl Holán s tím, že hned druhý den šel pod kudlu. „Bohužel se tam nějak odchlípnul dren, a tak mě reoperovali. No a pak jsem měl vývod na pět měsíců,“ dodal herec, který se s umělým vývodem střev vrátil už po šesti  týdnech na plac a musela se dotáčet scéna z nedělního dílu. „Úplně normálně jsem s tím běhal. Zní to sice hrozně, ale v reálu to vůbec neomezuje v ničem. Dneska to mají neskutečně vymakaný. Ale stejně jsem pořád koukal, jestli to není vidět,“ prozradil dnes už se  smíchem herec. Jája se vrátí!
Přestože v seriálu odchází od policie k bezpečnostní agentuře, diváci a hlavně divačky o krásného Jáju nepřijdou. „Pan režisér a celý štáb byli hrozně zlatí. Něco se sice muselo bohužel vyškrtnout, ale většinu scén jsem dotáčel v září. Díky bohu jsem to nějak zvládl, a dokonce se moje postava vrátí z bezpečnostní agentury zpátky,“ prozradil Aha! Michal Holán, kterého si diváci TV Nova mohou pamatovat také jako gynekologa Vojtu Kaňku z Ordinace v růžové zahradě.

Padl další rekord
Sázka na Holána se i přes jeho zánět střev vyplatila. Nedělní, desátý díl, ve kterém dostal větší herecký prostor, opět trhal rekordy a se  sledovaností 2 307 000 diváků starších 15 let se stal zatím nejúspěšnějším dílem. „Bych byl strašně rád, kdyby klaplo natáčení další série,“ řekl Aha! herec s tím, že už mu bylo dokonce naznačeno, že se na Šumavě bude zase točit.



Autor:  zej

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.