Gotta s Drobným sledoval podivín! Zjistilo se, co to bylo za chlapa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gotta s Drobným sledoval podivín! Zjistilo se, co to bylo za chlapa

Milan Drobný zažil s Karlem Gottem spoustu zábavy...
Milan Drobný zažil s Karlem Gottem spoustu zábavy... (Foto: Pátek, Hykl, Kundrát, Rušinová, Hurda)

Karel Gott a Milan Drobný jsou přáteli už dlouhá léta. Zažili spolu mnoho tahů za zábavou. Dívky se za nimi otáčely, jednou se dokonce otáčel i jakýsi muž…

Zpěváci spolu chodili za zábavou hlavně po koncertech. Tehdy podle Drobného vybírali zajímavé adeptky a brali je do Kobylis, kde v té době bydlel Karel Gott, aby s nimi poslouchali desky.

Někdy navštěvovali i diskotéky, kam se ale Karel vydával nerad, protože nerad tančí. Vždycky doufal, že na tanec nedojde. Jenže někdy to jinak nešlo. Když Karel pronesl slova, tady ani dukát nezabere, většinou oslovili dívky a šli tančit .Jednou si při tanci všimli, že mimo dívek je pozoruje jakýsi muž. Chvíli přemýšleli, jak situaci řešit, a protože Gott byl vždycky moc jemný, rozhodl se Milan Drobný, že bude jednat. Šel se muže zeptat, o co jde. „´Co je? Co na nás pořád zíráš?´ Pán se začal strašně omlouvat, že tím nemyslel nic špatného. Vysvětlil nám, že je lékař – neurolog. Prý jsme se na parketu hejbali tak divně, že si myslel, jestli nemáme nějakou nervovou chorobu,“ vyprávěl Drobný vtipnou historku pro Blesk TV Magazín.



Přečtěte si
ararat
30. 3. 2015 • 08:41

jsi zvrhlá hybrida

ararat
29. 3. 2015 • 12:36

jak zase papouškuje

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.