Poslední rána Haškovcům z Hradu: Zeman promluvil o schůzce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poslední rána Haškovcům z Hradu: Zeman promluvil o schůzce

Hašek a Tejc (vpravo) jsou na pranýři
Hašek a Tejc (vpravo) jsou na pranýři (Foto ČTK, ara)

Poslední naděje na alespoň částečné očištění v očích veřejnosti pro novodobé lháře z ČSSD padla. Prezident Miloš Zeman (69) se jich nezastal. Naopak, to, že chtěli povolební lánskou schůzku s ním utajit, označil za poněkud komické.

„Na obsahu té schůzky nevidím nic zvláštního a pokládám za poněkud komické, jestliže byla utajována,“ prohlásil pro Právo Zeman a doplnil: „Být Michalem Haškem, tak bych se naopak na jejich předsednictvu pochlubil, že je prezident na jejich žádost přijal.“


Hašek (37) a spol. se dosud při mlžení o lánské schůzce zaklínali tím, že jen drželi dohodu, že schůzka zůstane neveřejná. Teď se ale ukazuje, že to asi zase bylo trochu jinak. O osudu Haškovců, který je den ode dne nahnutější, se nicméně rozhodne už 10. listopadu.
A jak se nyní po úrazu kolene prezident cítí? Prý skvěle! Už vylezl i z postele a začal pracovat u psacího stolu. „Pracuji s tím, že se poněkud nemotorně pohybuji na invalidním vozíku,“ upozornil jen Zeman.



Autor:  poe

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.