Podezřelý ze zmizení Aničky: Okolí špehoval dalekohledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Podezřelý ze zmizení Aničky: Okolí špehoval dalekohledem!

Otakar T. kradl a šmíroval. Ví také něco o zmizení Aničky?
Otakar T. kradl a šmíroval. Ví také něco o zmizení Aničky? (TV Prima, ara)

Policisté ještě před svátky obvinili z nejméně pěti krádeží Otakara T. (41), muže podezřelého v případu zmizení Aničky Janatkové (9). Právě jeho sperma se našlo na Aniččině batohu, který muž krátce po jejím zmizení v pražské Troji schoval do vyhozených kamen. Teď se ukázalo, že na stejném místě schovával muž i dalekohled, kterým několik dní sledoval okolí.

Zda si jen tipoval chatky ke krádežím nebo chtěl někomu ublížit, zatím není jasné. Policistům přitom tvrdil, že byl v místě poprvé a náhodně, soudce ho dokonce propustil z vazby! „Nebudu se vyjadřovat, dokud to nebude všechno vyřešené. Pak s právním zástupcem vydáme prohlášení,“ řekl TV Prima podezřelý.

Ten má v Mostě rodinu a zázemí, v Praze se ale pohyboval jako bezdomovec. Přespával v brlohu u strojovny výtahu v paneláku a odtud vyrážel krást. Policisté jsou ale bezradní. Otakar T. totiž nespolupracuje a zarytě mlčí. „Žádné přiznání jsem neudělal,“ potvrdil muž.

Zda má šmírování dalekohledem něco společného se zmizením školačky, která se hledá od 13. října, policisté stále šetří.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.