ODS po volbách: Tajný noční sraz šedých eminencí v lázních! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

ODS po volbách: Tajný noční sraz šedých eminencí v lázních!

V autě sedí vpravo Pásek, vlevo jeho kumpán »Monti« Horák.
V autě sedí vpravo Pásek, vlevo jeho kumpán »Monti« Horák. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek)

Zatímco oficiální přívrženci a kandidáti »modrých ptáků« zvedali sklenice na oslavu solidního výsledku strany na volebním štábu, šedé eminence se v sobotu už od druhé hodiny odpolední stahovaly do pražských Žlutých lázní. Bohatí pravicoví podnikatelé vytáhli bouráky a jeli do rekreačního střediska u Vltavy sledovat průběžné volební výsledky. A šlo o dost kontroverzní osobnosti!

Ačkoliv byl pro novináře do areálu vstup zakázán, Aha! se podařilo několik individuí vyfotit v autech. Společně se vezli například nejlepší kamarád Jiřího Pomejeho, vlastník kasin Pavel Pásek, a podnikatel a podle kuloárních informací člen pražského podsvětí Jiří »Monti« Horák. Modré přišel podpořit i Jan Kočka, podnikatel z rodiny provozovatelů Matějské pouti, jehož mladšího bratra Václava (†40) zavraždili v roce 2008 na křtu knihy odcházejícího šéfa ČSSD Jiřího Paroubka.

Možná i proto se někteří členové vedení ODS nakonec zdráhali do lázní jet. „Budete tam? Já bych se tam jel podívat, ale bojím se, že mě tam budou fotit,“ svěřil se Aha! jeden z vrcholných představitelů strany. Asi po nástupu »pana Čistého«, Petra Nečase, nechtěl opět zkazit straně pověst…

V bílém mercedesu se nechal přivézt kolotočářský boss Jan Kočka.

Ve svém archivním »bavoráku« se ukázal i vlivný podnikatel a expřítel Lucie Bílé Radek Pokorný.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.