Kauza složenek od TOP 09! Paní Jana: Málem omdlela! Kalousek: Z pravdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Kauza složenek od TOP 09! Paní Jana: Málem omdlela! Kalousek: Z pravdy!

 (pro Aha! – Ivan Dostál, ara)

V rámci předvolební kampaně TOP 09 se její zakladatel Miroslav Kalousek rozhodl připomenout výši státního dluhu tak, že statisícům občanů rozeslal složenky k úhradě 121 tisíc korun. Tolik totiž připadá z dluhu na jednoho občana. Desítky lidí teď na něho chystají trestní oznámení, protože jim složenky nahnaly pořádný strach.

V rámci předvolební kampaně TOP 09 se její zakladatel Miroslav Kalousek rozhodl připomenout výši státního dluhu tak, že statisícům občanů rozeslal složenky k úhradě 121 tisíc korun. Tolik totiž připadá z dluhu na jednoho občana. Desítky lidí teď na něho chystají trestní oznámení, protože jim složenky nahnaly pořádný strach!

„Když jsem se podívala na složenku, úplně jsem se rozklepala. Myslela jsem, že se mnou bude konec,“ řekla Aha! cukrářka Jana Saitlová (79) ze Zlína. Nakonec se z šoku dostala, když pochopila, že jde jen o Kalouskovu předvolební akci. Poštovní úřednice ve Zlíně dodává: „Takových lidí tu bylo opravdu hodně,“ vypráví. A co na to Kalousek? Politoval ty, kterými složenky otřásly. „Udělalo se jim ale nevolno z pravdy,“ dodal suše.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.