Unikli letadlu smrti, osud byl ale neúprosný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Unikli letadlu smrti, osud byl ale neúprosný...

Vůz se srazil s náklaďákem.
Vůz se srazil s náklaďákem.

ŘÍM (šum) – Krutě si osud pohrál s Italkou Johannou Ganthaler. Matka tří dětí měla být se svým manželem jednou z obětí osudného letu AF447. Své plány ale manželé na poslední chvíli změnili…


Rozhodli se, že nepoletí z Brazílie do Paříže, ale raději přes Mnichov a odtud autem domů do jižního Tyrolska. Životní rozhodnutí, dalo by se říci. Pár, který měl být mezi 228 oběťmi tragédie, místo toho ale bezpečně přistál. Jenže… Na dálnici nedaleko tyrolského města Vomp se jejich vůz stal neovladatelným. Kliknutím zvětšeteKrátce poté došlo ke srážce s náklaďákem. Johanna utrpěla smrtelná zranění, kterým krátce po převozu do nemocnice podlehla. Její manžel byl zraněn jen lehce.

Celý svět včera vyděsila zpráva: Další dvě letadla v problémech!

BERLÍN (pk) – Záchranáři stále loví z Atlantiku mrtvá těla (do včerejška našli 41 obětí) a trosky z airbusu Air France, svět proto včera pořádně vyděsila zpráva o problémech dalších dvou obřích letadel…

Potíže s motorem donutily k návratu na letiště na Kanárských ostrovech Airbus A320. Po deseti minutách letu se vrátil i se 180 cestujícími. Chvíli předtím měl velké trable i Boeing 767-300 společnosti American Airlines – během letu z New Yorku do Curychu s 210 cestujícími musel nouzově přistát v kanadském Halifaxu poté, co na palubě začalo hořet. Požár vypukl na toaletě, kde došlo ke zkratu elektromotoru ventilace.

Rodiny 228 lidí, kteří zahynuli minulý týden po pádu Airbusu A330, chystají hromadnou žalobu na společnost Air France, které letadlo patřilo.


Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.