Matka mučilavlastní děti - Bože, ne! Je to druhá Kuřim? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Matka mučilavlastní děti - Bože, ne! Je to druhá Kuřim?

BEROUN – Otřesné! Uplynul sotva rok od odhalení bestiálního týrání malého Ondřeje (9) a Jakuba (12) v Kuřimi a je tu nový případ! A nápadně podobný! Sadomaso praktiky, svazování, obojky na krku, psychický teror. Tak tím vším si museli projít chlapec (2) a jeho sestra (6) z Berouna. A co je ještě horší? Stejně jako v kuřimské kauze je týrala vlastní matka

● Svazovali je, spali s obojky na krku
● Nutili je k sado-maso praktikám
● Všechno si natáčeli na video

.

Informaci přinesl Berounský deník. I otrlé policisty, kteří v bytě na berounském sídlišti zasahovali, zaskočilo, co uviděli. Malý chlapeček připoutaný vodítkem k posteli, vedle jeho vyděšená starší sestřička. Okolo poházené sexuální pomůcky, obojky, spousty videokazet. Trýznitelé dětí si totiž vše natáčeli. Dosud ale není jisté, jestli měli v úmyslu nahrávky prodávat. Děti skončily v dětském domově v Kladně, podle jeho ředitelky Hany Gabrielové mají modřiny po celém těle.

Hlavním mučitelem chlapečka a dívenky měla být jejich vlastní matka. Kdo jí pomáhal a proč děti trápili, se zatím neví. I to je podobné jako v kauze Kuřim. V té syny týrala hlavně vlastní matka Klára Maureová, motiv je stále nejasný. Na rozdíl od Mauerové, která jednala pod vlivem sekty a své činy si uvědomuje až teď, matka berounských dětí zásah policie a odebrání dětí psychicky nezvládla. Zhroutila se a je v péči psychiatrů.

V obou případech si ženy navíc jako hlavní objekt týrání vybrali mladší z dětí. V Berouně to byl malý chlapeček, v Kuřimi mladší Ondřej. A co dalšího mají obě kauzy společného?

Kauzy Beroun a Kuřim
9 společných bodů

● Psychické a fyzické týrání dětí
● Oběťmi byli vždy dva sourozenci
● Hlavním trýznitelem byla vždy matka
● Mučila hlavně mladší dítě (v Kuřimi Ondřeje, v Berouně mladšího chlapečka)
● Vždy šlo o rozvrácené rodiny
● Otcové se již s dětmi nestýkali
● Do týrání nebyli zapojeni
● Motiv mučení dětí je zatím neznámý
● Všechny hrůzy se natáčely na video

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.