Živoucí Ken v obavách: Rozpadá se mu obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Živoucí Ken v obavách: Rozpadá se mu obličej!

Živoucí "Ken" to s plastikami přehnahl. Hrozí mu, že přijde o celý obličej.
Živoucí "Ken" to s plastikami přehnahl. Hrozí mu, že přijde o celý obličej. (Foto: Instagram/Rodrigo Alves, ara)

Za plastické operace už zaplatil miliony. Touha vypadat jako Ken byla větší než touha po penězích. Splněný sen se teď ale mladému Brazilci začíná rozpadat, a to doslova!

„Narodil jsem se ve špatném těle. Nikdy jsem se svým tělem nebyl spokojený. Klid jsem našel až nyní, kdy mám za sebou operace,“ řekl dvaatřicetiletý Brazile Rodrigo Alvese britskému serveru The Mirror. A že těch operací nebylo málo! Pro muže neobvyklá liposukce nohou nebo plastika lýtek ještě nebyla tak riziková, horší to je s obličejem. Rodrigo podstoupil celkem sedm operací nosu dohromady v přepočtu za 1 milion korun. Ty mu ale nadělaly více škody než užitku.


Podobně jako tomu bylo u zpěváka Michaela Jacksona (†50), došlo i u mladého Brazilce k tomu, že jeho tělo nepřijalo implantovanou chrupavku a tkáň se mu začala propadat, informoval Blesk. Navíc jeho noc napadla nebezpečná infekce, pročež se lékaři obávají toho, že další plastiku nos už nevydrží. „Ta infekce mi může zničit celý obličej. Jsem opravdu velmi vystrašený. Mám v nose díru a ta se zvětšuje,“ prozradil Rodrigo své obavy s tím, že se mu kromě jiného špatně dýchá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.