Gang kuplířů zatčen! Nutili dívky k prostituci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Gang kuplířů zatčen! Nutili dívky k prostituci

Ilustrační foto
Ilustrační foto (: Profimedia.cz)

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Po půl roce sledování rozprášila o víkendu kriminálka na třech místech jižních Čech sedmičlenný gang, který násilím držel a nutil k prostituci mladé dívky z Ruska.

Po půl roce sledování rozprášila o víkendu kriminálka na třech místech jižních Čech sedmičlenný gang, který násilím držel a nutil k prostituci mladé dívky z Ruska.

Pachatelé najímali v Rusku dívky na fiktivní práci v hotelech jako pokojské či uklízečky. Když zájemkyně dorazily do České republiky, pasáci jim vzali pasy a nutili je poskytovat erotické služby na několika místech, především u českorakouských hraničních přechodů.

Šest ze sedmi zadržených už je ve vazbě, sedmý pachatel čeká v policejní cele, jak rozhodne soud. Kriminalisté se teď zabývají otázkou, kolik toho ještě má gang případně na svědomí. „Také nás zajímá, na kolik peněz si tito pachatelé za dobu, kdy nutili dívky k prostituci, přišli,“ říká mluvčí policistů Blanka Kosinová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.