Prahou obchází strach: Už 3. přepadená! 1,5 hodiny znásilňoval ženu (29)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prahou obchází strach: Už 3. přepadená! 1,5 hodiny znásilňoval ženu (29)!

Poznáváte ho? Volejte policii!
Poznáváte ho? Volejte policii!  (PČR)

Hodina a půl bití a brutálního znásilňování! Žena (29) prožila peklo na zemi. Útočník ji přepadl nedaleko pražské Thomayerovy nemocnice, okolo byl dav lidí. O pomoc nevolala, bála se o život, hrozil ji zbraní.

Noční můra začala ve chvíli, kdy šla ve středu v šest ráno do práce. »Dej sem dva tisíce, nebo chci sex!« ozvalo se za ní. „Nacházeli se v podchodu uprostřed davu lidí. Protože se ale žena obávala o život, nevolala o pomoc,“ popsal policista Tomáš Hulan. Na zoufalá gesta ženy žádající pomoc nikdo nereagoval...

Oběť násilník zavlekl do 400 metrů vzdáleného parku u slepecké školy. „Strhal z ní oblečení. Pak ji přinutil k sexu, při kterém ji bil pěstí do hlavy a do obličeje,“ uvedl Hulan. Znásilňování a bití pokračovalo víc než hodinu. Žena v šoku dorazila do práce, teprve její kolegové zavolali policii.

V Praze jde už o třetí útok na ženy během pěti dnů. Zatímco pachatele prvního přepadení policisté chytili, další násilník zatím uniká. Nikdo neví, kdy zaútočí příště. Českou metropolí obchází strach...

Pomozte v pátrání
Hledaný pachatel je asi 170 cm vysoký, kolem 25 let. Přepadená policistům popsala, že mluvil česky s ukrajinským přízvukem. Na oběť mluvil po celou dobu, vyptával se jí na její sexuální zkušenosti a tvrdil, že neznásilňuje poprvé. Pokud muže na identikitu poznáváte, volejte linku 158.

Tři útoky za pět dní
Policisté už zadrželi pachatele prvního ze série tří útoků na ženy, které se v hlavním městě v posledních dnech staly. Dívku (23) Asiat přepadl před týdnem na Jižním Městě. Bil ji tak dlouho, dokud neupadla do bezvědomí. Další přepadení se stalo v neděli ráno v pražských Petrovicích. Žena (33) skončila po útoku v kritickém stavu v nemocnici, útočník uniká. Je to jeden a tentýž? Kde je jeho revír? Zatím útočil na jihovýchodě metropole.

Autor:  rvs

Přečtěte si
beladona
20. 12. 2014 • 09:20

Peklo ta žena teprve bude prožívat ještě půl roku , ukáčka mají nejvyšší výskyt HIV pozitivních v Evropě - viz mapu výskytu + informace Státního zdravotního ústavu +www. HygPraha. Ukáčka jsou divný národ.Od počátku fandím proto Putinovi.Kdyby je chtěl zabrat celý a oplotit !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.