Co říct muži pro lepší sex? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Co říct muži pro lepší sex?

Stačí pár vhodně zvolených slůvek, a muž by se pro ženu rozkrájel na nudličky.
Stačí pár vhodně zvolených slůvek, a muž by se pro ženu rozkrájel na nudličky. (Profimedia.cz)

Ženy jsou na komplimenty od mužů zvyklé a většina je umí přijímat a vychutnávat si je. U mužů je to ale horší. Málokterý muž je zvyklý, že mu žena lichotí a když se něco takového stane, hledá spíš nějaký skrytý důvod, než aby si lichotku užíval. Vědci z kanadského Toronta se rozhodli, že dají dohromady několik komplimentů, na které muži určitě budou slyšet. Výzkumu se zúčastnilo 30 žen a více než 150 mužů. A výsledky? Tímhle prý dámy u mužů vždy zabodujete!

To zvládneš!

Mužům je třeba zdůrazňovat, že umí. Ať už je to v kuchyni, při sportu, v garáži nebo třeba v posteli (velmi důležité!). Muž potřebuje slyšet, že je v něčem dobrý.

S tebou se cítím tak... (bezpečně, krásná, šťastná, vzrušená nebo cokoliv, co je odrazem jeho úsilí)

Velmi upřímný kompliment, na který muži hodně dají právě tehdy, když cítí ženinu upřímnost. Když se muž o něco snaží, ať také cítí, že to má smysl, že to funguje.

Ty jsi tak zatraceně žhavý! Miluji tvoje... (zde vložte nějaký fyzický atribut, např. oči, úsměv, rty, ramena atd.)

Mužům nestačí říct, že jim to sluší. Je třeba vypíchnout jednotlivé konkrétní části těla. Když se žena při těchto komplimentech zmiňovaných částí těla dotýká, je to jenom plus.

Tak ráda s tebou trávím čas

Tento kompliment potvrdí muži to, co je pro něj opravdu důležité. Že s ním žena není kvůli penězům nebo svalům, ale pro to, co má uvnitř.

Miluji, jak vypadáš v tom... (zde doplňte nějaký kus oblečení, který má muž zrovna na sobě)

Muži nejsou módou tak posedlí jako ženy, ale tento kompliment je potěší hlavně proto, že se vám líbí něco, co si vybral, aby vás okouzlil.

Tohle bylo nejlepší rande, večeře, víno, dárek... (pochvala něčeho, čím se na ženu snažil muž zapůsobit)

Muž potřebuje slyšet, že to, co pro ženu udělal ve snaze okouzlit ji, se povedlo. Potřebuje potvrzení, že show, kterou připravil, byla prostě dokonalá.

Ty jsi tak dobrý v práci

Přežívající mýtus o tom, že muž je živitel rodiny způsobuje, že pochválit muže za to, jak skvěle odvádí svoji práci, je dokonalá sexuální rozbuška.

Ty máš tak skvělou rodinu (nebo Mám ráda tvé přátele)

Ne vždy žena vyjde s mužovou rodinou nebo jeho přáteli. Přesto je třeba je chválit, aby muž neměl pocit, že si mezi nimi musí vybrat.

Co bych si bez tebe počala

Asi nejprovařenější kompliment směrem k mužům. Dodává mu pocit nezbytnosti, který výrazně posílí jeho mužské ego. Funguje to!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.