Rozpačitá dívka: Ráda to polykám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Rozpačitá dívka: Ráda to polykám...

Ham...
Ham...

PRAHA – Ahoj holky a kluci, obracím se na vás, protože by mě zajímalo, kolik přibližňě statisticky žen polyká mužské sperma při orálnim sexu.

Mě vždycky nějakej chlap překvapí tím, že se po sexu strašne diví nad tím, ze jsem polkla jeho sperma, protože mu to žadná ženská předtím nedělala. Tak nevím, jestli si vymýšlí a chtěla bych fakt znát tu statistiku. Občas jsem se cítila jako děvka, protože jsem si připadala v tu chvíli jako nejperverznější člověk na světě a mám dokonce strach, aby si to vlastně nakonec muži nemysleli o mě, když se s tím zas tak často nesetkávají.

Myslela jsem, že to je mnohem častější. Já to dělám jenom v situacích, kdy se cítím fakt dobře a kdy toho člověka mám fakt ráda, takže se taky nedá říct, že bych to dělala se všemi, se kterými jsem kdy spala, protože občas jsem se proste necítila natolik dobře a neměla takovou důvěru, abych do toho šla. Ale na druhou stranu si nedovedu představit trvalý vztah, ve kterém bych to odmítala. Tak mi napište, ženy, jak jste na tom a muži, kolik procent žen si myslíte, ze to spontánně dělá, podle vašich vlastních zkušenosti. Diky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.