Mladík chtěl znásilnit seniorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Mladík chtěl znásilnit seniorku!

Násilník vlezl do bytu seniorky oknem.
Násilník vlezl do bytu seniorky oknem. (ilustrační foto ara)

Poklidně spící seniorku (71) si pro své zvrhlé choutky vybral mladík (23) z Kralup nad Vltavou na Mělnicku. Během červnové noci roku 1968 vlezl do jejího bytu a vrhl se na ni.

Letní noc byla horká, a tak nechala důchodkyně okno otevřené. Násilník, který by mohl být jejím vnukem, toho zneužil. Strhl zaskočenou důchodkyni na podlahu, začal z ní rvát noční košili a nutil ji pohlavnímu styku. Vyhrožoval jí, že pokud mu nebude po vůli, zabije ji. Seniorka se však navzdory výhrůžkám zoufale bránila, a tak zvrhlík »náležitě přitlačil«. Začal starší ženu surově bít, a to tak surově, že ztratila vědomí. Toho se násilník zalekl. Myslel si zřejmě, že svou oběť ubil k smrti. Aniž tedy znásilnění dokonal, vylezl chlípník oknem zpět a zmizel v noční tmě.
Kralupští příslušníci Veřejné bezpečnosti mu ovšem nedopřáli klid. Podle popisu, který jim poskytla přepadená paní, mladého zločince (23) vypátrali a zatkli. Skončil před soudem na lavici obžalovaných.

Zítra: Šílená vdova podřezala sestru

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.