Děsivý mord v Táboře: Lupič ubodal barmanku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Děsivý mord v Táboře: Lupič ubodal barmanku!

Herna v Táboře, kde vrah ubodal vietnamskou barmanku (†37). U domu se včera sešli příbuzní mrtvé ženy.
Herna v Táboře, kde vrah ubodal vietnamskou barmanku (†37). U domu se včera sešli příbuzní mrtvé ženy.  (pro Aha! – Marek Hofman)

Vraždou skončil včera časně ráno incident v nonstop baru v Šafaříkově ulici u autobusového nádraží v Táboře. Lupič tam brutálně zavraždil servírku a provozovatelku baru vietnamské národnosti (†37).

Lupič ženu okolo druhé hodiny ranní bodl několikrát do břicha a do hrudi poté, co mu odmítla vydat tržbu. Pak z baru utekl. Nůž zahodil do nedaleké nádrže Jordán, kde ho pak celý den kriminalisté a potápěči hledali.

„Pachatele jsme po činu zatkli a převezli do cely předběžného zadržení. Státní zástupce podal návrh na jeho vzetí do vazby,“ řekla mluvčí policie Lenka Holická. Vrah byl silně opilý a dopoledne strávil v cele. Policisté museli s výslechem počkat, až alespoň částečně vystřízliví.

Zavražděná žena měla bar v domě českého majitele pronajatý tři roky. „Byla to slušná, usměvavá ženská. Nájem platili včas a nikdy s nimi žádné problémy nebyly,“ svěřil se Aha! majitel objektu.

Kriminalisté vraždu celý den vyšetřovali a v baru sbírali stopy. „Je tam velká kaluž krve. Žena zemřela krátce nato, co ji vrah smrtelně bodl,“ prozradil jeden z kriminalistů. Pachateli hrozí až 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.