HAF, chceme nového páníčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

HAF, chceme nového páníčka!

Lotynka
Lotynka ( pro Aha! – kralupy.estranky.cz)

Mimořádně krutou nápaditost mívají lidé, kteří se chtějí zbavit věrné psí duše. Někteří pejsci pak přežijí doslova zázrakem. Pomozte jim.

Lotynka rozdává dobrou náladu

Lotynka

Mučivou smrt naplánoval majitel asi tříleté fence Lotynce. V lese ji uvázal s tlamou zalepenou náplastí. Neměla šanci »dovolat« se pomoci.

Naštěstí ji lidé zachránili dříve, než umrzla. „Je milá, důvěřivá, hodná k lidem, nevadí jí manipulace, ale nesnese jiné psy,“ říká vedoucí útulku Monika Kolková. Je temperamentní a velmi ocení aktivního majitele, se kterým bude ráda podnikat dlouhé procházky či psí sporty. Procházku si užívá tak, že každému vlije do žil energii a dobrou náladu.

Volejte 775 105 275 - Lotynka čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou.

Hektor miluje procházky

Hektor

Hezký podzim života si zaslouží asi desetiletý kříženec výmarského ohaře Hektor.

Hůře slyší a vidí, ale čich mu slouží výborně a je velmi čistotný. Hodí se i do bytu. Vzhledem ke svému věku je už spíše samotářské povahy. S fenkami problém nemá, ale se psy se nesnese. Miluje dlouhé procházky. K lidem je moc přátelský.

Volejte 596 412 412 - Hektor čeká v útulku v Havířově.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.