Děsivá věštba o Harrym a Meghan: Ze slov vědmy mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Děsivá věštba o Harrym a Meghan: Ze slov vědmy mrazí!

Vztah Meghan s princem Harrym nebude mít prý dlouhého trvání.
Vztah Meghan s princem Harrym nebude mít prý dlouhého trvání. (profimedia.cz, archiv)

Věstkyně a kamarádka princezny Diany (†36) po svatbě prince Harryho (34) a Meghan (37) promluvila o jejich manželství. Simone Simmonsová manželům nepředpověděla nic dobrého. Krátce poté se začaly ve velkém objevovat řeči o neshodách v královském paláci.

Simmonsová (58) své blízké kamarádce princezně Dianě často vykládala karty. Věštkyně tvrdí, že se dokáže spojit s duchem zesnulé princezny a často spolu hovoří a radí se v mnoha věcech. Princezna jí prý ze záhrobí přinesla nepříjemnou zprávu. Princ Harry se má za tři roky rozejít s manželkou Meghan.

Manželé spolu v dubnu očekávají svého prvního potomka. Podle věštkyně se během svého manželství dočkají ještě jednoho, poté se rozvedou. "Dávám jejich manželství dva a půl až tři roky. Nechci ho vidět zraněného, ale Harry nebude tušit, co ho zasáhlo, až na to dojde. Je nyní po uši zamilovaný. Harry je ztělesněním Diany, je uvnitř také velmi citlivý," řekla Simmonsová podle webu časpreženy.sk.

Důvodem jejich rozvodu má být údajně nevyrovnaná psychika vévodkyně, která pochází z rozvrácené rodiny. „Ani lidé z dysfunkčných rodin nejsou tak rozpolcení jako ona," míní Simmons, která již kdysi tvrdila, že princezně Dianě se Meghan nezdá být vhodnou partnerkou pro Harryho. „Podívejte se na její poslední dva vztahy. Netrvaly déle než dva roky. Tento se zřejmě příliš lišit nebude," tvrdí Simmonsová.

Zda za rozpadem předchozích vztahů mohla vévodkyně, není známo, ale jisté je, že příchod Meghan do královské rodiny způsobil opravdovou bouři. Vztah prince Harryho a prince Williama se změnil především díky vztahu Meghan s vévodkyní Kate. Přestože jejich vztah již není jako dříve, má to být právě princ William, koho princ Harry požádá o pomoc a radu, jak má zvládat manželství.

Harryho, který zdědil citlivou povahu po své mámě, princezně Dianě, budou ničit skandály týkající se rodiny Meghan, a také to, že se po svatbě změnila. Prý je z ní zcela jiný člověk, než jak ji princ Harry znal před svatbou.

 

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
tryskomys
13. 6. 2019 • 06:23

Ríká se svůj k svému,tohle míchání ras nic dobrého nepřineslo,zvlášt se to týká arabů,afričanů ještě,když se spojí s jinou barvou kůže,černoši si pořád musí dokazovat,že se vymanili z otroctví a jsou si rovni s bělochy,ale myšlením za námi stále zaostávají.

milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:19

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
6. 3. 2019 • 13:16

Jirka Pomeje je urcite nejvetsi velikan ceske kultury. V nasich srdcich bude zit rozhodne dal!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.