Štístko Koukal tvrdí, že má »boží ženu«, přesto… Žárlí na Gabi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Štístko Koukal tvrdí, že má »boží ženu«, přesto… Žárlí na Gabi!

Koukal si Gabču odchytil v Ruhpoldingu rovnou v cíli. Aby všichni věděli, že ti dva k sobě patří.
Koukal si Gabču odchytil v Ruhpoldingu rovnou v cíli. Aby všichni věděli, že ti dva k sobě patří. (Foto P. Slavík, Český biatlon, ČTK, Twitter)

Usměje se, zamrká, a chlapům už se podlamují kolena. Kouzlu biatlonové královny Gabriely Koukalové (27) je zkrátka těžké nepodlehnout, a její manžel Petr (31) to dobře ví! I proto ji doprovází, kde to jen jde. A přináší jí štěstí…

Pánové by po ní nejspíš pošilhávali, i kdyby na sebe hodila popelářský mundůr. Jenže ona se prohání před televizními kamerami v upnuté kombinéze. Navíc zaručeně nalíčená! V cíli pak na vedoucí ženu Světového poháru davy fanoušků, a nejen těch českých, křičí: „Gabi, milujeme tě!“ I proto si chce Koukal ženu svého srdce, a od května také manželku, pohlídat...

„Samozřejmě, že trochu žárlím. V mé roli by se stejně choval asi každý chlap. Pořád kolem ní jsou cizí lidé, co po ní něco chtějí. Mám boží ženu,“ přiznal v rozhovoru pro Český biatlon své »obavy« bývalý badmintonový reprezentant.

Navíc kam letos vyrazil, tam veselá rusovláska vybojovala stupně vítězů. A ostřížím zrakem »rentgenuje« potencionální nápadníky i nyní v italské Anterselvě. „Jsem asi štístko. Už se z toho stala fungující tradice, kterou bychom neradi porušili,“ dodává. První pokus v individuálním závodě Gabče nevyšel (Koukalová byla až ??). Oslaví medaili už zítra v závodě s hromadným startem (15:15, ČT Sport)?



Přečtěte si
defakto
20. 1. 2017 • 12:17

... běžte už do p.r.d.e.l.e s touto Nánou ! ...vymalovaná jako Marfuša , no hlavně že si o sobě myslí , že je nejkrásnější na světě , vypadá jako š.t.ě.t.k.a !

bobou
20. 1. 2017 • 11:51

Gabče fandí naše rodina již od jejích začátků v reprezentaci. Hlavně jí přejeme zdraví, úspěchy ve sportovním i soukromém životě. A zase se těšíme až si dojde na stupně vítězů pro další medaile!!! Čím více, tím lépe - hurááá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.