Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
3
/
3
Prohlédnout znovu
Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy
|
Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě…
|
Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví.
|
Foto scom
Nařčení Ornelly z nevěry! Vedle Pepy měla mít několik milenců
Oslava padesátky Beckhamové: Spice Girls zase spolu!
Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Zemřela sestra Brejchové: MÁMĚ O TOM NEŘEKNU, šokuje Brodská
Téměř dvoumetrová dívka konečně našla lásku: Štěstí našla vedle prcka