Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
2
/
3
Prohlédnout znovu
Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy
|
Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě…
|
Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví.
|
Foto scom
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!
Nařčení Ornelly z nevěry! Vedle Pepy měla mít několik milenců
Rozvod Vondroušové po 2 letech manželství: Jak to bude s majetkem