Logo magazínu

Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?

2 / 3
Prohlédnout znovu

Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?

Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy | Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě… | Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví. | Foto scom

Konec tajností! Arichteva musela s pravdou ven

Tragická dohra festivalu ve Varech: Zemřel hrdina vítězného filmu

Rihanna vzala děti na premiéru: Těhulka Šmoulinka

Vášáryová drsně o Menšíkovi: Ostrý ortel nad legendou!

Zpověď Kratiny po rozvodu: Nějak to sladím s dcerami a vnukem

Věčně svobodná Jennifer Aniston: Konečně je zamilovaná