Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
1
/
3
Prohlédnout znovu
Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy
|
Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě…
|
Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví.
|
Foto scom
Konec tajností! Arichteva musela s pravdou ven
Tragická dohra festivalu ve Varech: Zemřel hrdina vítězného filmu
Rihanna vzala děti na premiéru: Těhulka Šmoulinka
Vášáryová drsně o Menšíkovi: Ostrý ortel nad legendou!
Zpověď Kratiny po rozvodu: Nějak to sladím s dcerami a vnukem
Věčně svobodná Jennifer Aniston: Konečně je zamilovaná