Logo magazínu

Těšte se! Burčák je tu!

4 / 4
Prohlédnout znovu

Těšte se! Burčák je tu!

Víte, že burčák kromě Čechů pijí jen Rakušané a Slováci a nikde jinde si takovou oblibu nezískal? | Foto: ara
Nádobu je potřeba neuzavírat nadoraz, uzávěr by měl propouštět vzduch. Pokud je burčák v lednici, před pitím je dobré jej nechat hodinu v pokojové teplotě ohřát. Jestli bude burčák příliš sladký, odborníci radí nechat ho ještě den kvasit. | Foto: ara
Navzdory vedrům, která v létě panovala, si vinaři letošní úrodu pochvalují. | Foto: ara
"Červené odrůdy mají letos velice pěknou barvu,“ řekl Aha! vinař Bronislav Berka z Moravan u Kyjova. | Foto: ara

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Hvězda Ordinace Jirešová: Smutná slova o trápení s dcerou

Trpěla širokou škálou problémů. Po testech lékař zbledl

Radost u sovic sněžných v Zooparku Zájezd: Na svět se vyklubala paterčata

Tohle ať syn Tomešových raději nikdy nečte: Početí pod vlivem na WC

Skandální tajemství: Tito slavní tajili děti i druhé rodiny!