Těšte se! Burčák je tu!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Těšte se! Burčák je tu!
Víte, že burčák kromě Čechů pijí jen Rakušané a Slováci a nikde jinde si takovou oblibu nezískal?
|
Foto: ara
Nádobu je potřeba neuzavírat nadoraz, uzávěr by měl propouštět vzduch. Pokud je burčák v lednici, před pitím je dobré jej nechat hodinu v pokojové teplotě ohřát. Jestli bude burčák příliš sladký, odborníci radí nechat ho ještě den kvasit.
|
Foto: ara
Navzdory vedrům, která v létě panovala, si vinaři letošní úrodu pochvalují.
|
Foto: ara
"Červené odrůdy mají letos velice pěknou barvu,“ řekl Aha! vinař Bronislav Berka z Moravan u Kyjova.
|
Foto: ara
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!
Nařčení Ornelly z nevěry! Vedle Pepy měla mít několik milenců
Rozvod Vondroušové po 2 letech manželství: Jak to bude s majetkem