Odlehčené jarní jídlo od šéfkuchaře Michala: Pohanka s tofu!
Pohanka patří mezi nejzdravější potraviny.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Pohanku zalijeme vroucí vodou (vždy na jeden díl pohanky dva díly vody) a necháme nabobtnat. Tofu nakrájíme na kostky a opečeme na oleji.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou mrkev.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Po chvíli přidáme nakrájenou bílou část jarní cibulky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Do pánve vmícháme hotovou pohanku.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Koriandr omyjeme, osušíme a nasekáme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Nakonec vmícháme pokrájenou zelenou část jarní cibulky. Podáváme na listech salátu.
|
Aha! - Dan Černovský