Logo magazínu

Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se po čase pustil do české klasiky a připravil hovězího ptáčka s rýží!

1 / 7
Prohlédnout znovu

Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se po čase pustil do české klasiky a připravil hovězího ptáčka s rýží!

Hořčice a kyselá okurka do ptáčka patří. | Aha! - Dan Černovský
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři stejné plátky. | Aha! - Dan Černovský
Naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme plnotučnou hořčicí. | Aha! - Dan Černovský
Na každý plátek dáme plátek slaniny, rozpůlenou okurku a dvě čtvrtiny vejce. | Aha! - Dan Černovský
Zabalíme do závitku a pečlivě ovineme kuchyňským provázkem. | Aha! - Dan Černovský
Zbylou slaninu pokrájíme, dáme vyškvařit a na ní opečeme nakrájenou cibuli. | Aha! - Dan Černovský
Na ní opečeme ze všech stran maso. Vše dáme do pekáče, podlijeme, aby bylo maso ponořené, a pečeme cca 3 hodiny při 150 °C. Výpek zredukujeme. | Aha! - Dan Černovský

Vašek už nevydržel mlčet: Ostrá reakce na Evu!

Dědictví po zesnulém Osbourneovi: Kdo dostane jeho miliardy?

Krampol na kyslíku bojuje o každý nádech: Všechno špatně!

Pevně jsem mu stiskl ruku, oznámil Slováček po zprávě o Krampolovi

Iva Kubelková s dcerou Natálkou: Jen růžová to může být!

Smutný verdikt Petra Nárožného: Podruhé to vzdal