Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
4
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
Potřebujeme jen pár surovin.
|
aha! – Dan Černovský
Omytou pečeni navrchu několikrát nakrojíme do kříže.
|
aha! – Dan Černovský
V misce rozmícháme hrubozrnnou hořčici se včelím medem.
|
aha! – Dan Černovský
Přidáme lístky tymiánu a rozpuštěné máslo.
|
aha! – Dan Černovský
Maso do směsi naložíme a necháme marinovat. Osolíme a opepříme.
|
aha! – Dan Černovský
Pak vložíme maso do trouby a pečeme nejprve při 220 °C asi 20 minut, pak teplotu stáhneme na 150 °C a pečeme další hodinu dozlatova.
|
aha! – Dan Černovský
Dobrou chuť!
|
aha! – Dan Černovský
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!