Logo magazínu

Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.

1 / 8
Prohlédnout znovu

Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.

1. V kastrolu rozehřejeme olej, orestujeme na něm nakrájenou cibuli. | Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba. | Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nasekaný česnek. | Aha! - Dan Černovský
3. Očistíme a nakrájíme papriku na kousky a mrkev na půlkolečka, přidáme do hrnce. | Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme pokrájený řapíkatý celer. | Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec nakrájíme pórek, přidáme do hrnce a vše orestujeme. | Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme fazole a cizrnu, zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka. Osolíme a opepříme, přidáme spařená, oloupaná rajčata a dovaříme. Podáváme s nasekanou bazalkou. | Aha! - Dan Černovský
Polévka ze zeleniny a luštěnin. | Aha! - Dan Černovský

Vašek už nevydržel mlčet: Ostrá reakce na Evu!

Dědictví po zesnulém Osbourneovi: Kdo dostane jeho miliardy?

Krampol na kyslíku bojuje o každý nádech: Všechno špatně!

Pevně jsem mu stiskl ruku, oznámil Slováček po zprávě o Krampolovi

Iva Kubelková s dcerou Natálkou: Jen růžová to může být!

Smutný verdikt Petra Nárožného: Podruhé to vzdal