Zbylo vám vánoční cukroví? Upečte z něj moučník!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Zbylo vám vánoční cukroví? Upečte z něj moučník!
K upečení nového moučníku se dá použít jakékoliv cukroví, pečené i nepečené.
|
foto ara
Takto vypadá semleté cukroví.
|
foto ara
Peče se asi 25 minut při 180 stupních. Na vychladlý moučník se může dát čokoládová poleva a dozdobit jej šlehačkou. To vám nabízí Jitka Pecharová.
|
foto ara
K upečení moučníku je potřeba kromě zbylého cukroví také mléko, vejce, kypřicí prášek do pečiva a hladká mouka. K nim se může přidat do těsta i různé ovoce, oříšky, kousky čokolády, káva a podobně dle chuti.
|
foto ara
Cukroví je potřeba pořádně rozmixovat.
|
foto ara
Vzniklá sypká hmota z cukroví se smíchá s mlékem na kašovitou hmotu a přidají se další suroviny k vytvoření těsta konzistence podobné jako u bábovky.
|
foto ara
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!