Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se po čase pustil do české klasiky a připravil hovězího ptáčka s rýží!
2
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se po čase pustil do české klasiky a připravil hovězího ptáčka s rýží!
Hořčice a kyselá okurka do ptáčka patří.
|
Aha! - Dan Černovský
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři stejné plátky.
|
Aha! - Dan Černovský
Naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme plnotučnou hořčicí.
|
Aha! - Dan Černovský
Na každý plátek dáme plátek slaniny, rozpůlenou okurku a dvě čtvrtiny vejce.
|
Aha! - Dan Černovský
Zabalíme do závitku a pečlivě ovineme kuchyňským provázkem.
|
Aha! - Dan Černovský
Zbylou slaninu pokrájíme, dáme vyškvařit a na ní opečeme nakrájenou cibuli.
|
Aha! - Dan Černovský
Na ní opečeme ze všech stran maso. Vše dáme do pekáče, podlijeme, aby bylo maso ponořené, a pečeme cca 3 hodiny při 150 °C. Výpek zredukujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!