Logo magazínu

Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.

7 / 8
Prohlédnout znovu

Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.

1. V kastrolu rozehřejeme olej, orestujeme na něm nakrájenou cibuli. | Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba. | Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nasekaný česnek. | Aha! - Dan Černovský
3. Očistíme a nakrájíme papriku na kousky a mrkev na půlkolečka, přidáme do hrnce. | Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme pokrájený řapíkatý celer. | Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec nakrájíme pórek, přidáme do hrnce a vše orestujeme. | Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme fazole a cizrnu, zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka. Osolíme a opepříme, přidáme spařená, oloupaná rajčata a dovaříme. Podáváme s nasekanou bazalkou. | Aha! - Dan Černovský
Polévka ze zeleniny a luštěnin. | Aha! - Dan Černovský

Smutný verdikt Petra Nárožného: Podruhé to vzdal

Je to tady! Rolins ukázala fotky z očekávané svatby

Drsná zpověď Pastrňákovy mámy: Vystěhování soudem!

Saskia Burešová (78) a její Kalendárium: Zásadní změna!

Jak je na tom opravdu Honza Nedvěd? Synovec šel s pravdou ven

Strach o Katy Perry: Padala z obřího motýla!