Vaříme cvalem s Michalem: Ryba trochu jinak? Šéfkuchař Michal ví, jak to udělat! Zkuste karbanátky z amura!
1
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Ryba trochu jinak? Šéfkuchař Michal ví, jak to udělat! Zkuste karbanátky z amura!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Očištěný a omytý fi let z amura nakrájíme na tenké proužky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Ty dále ostrým nožem krájíme napříč na jemné kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
Karbanátky z amura.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Cibulku nasekáme najemno. Maso a cibuli promícháme v misce.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Do misky natrháme koriandr, vše osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Přidáme římský kmín a tacos koření nebo grilovací koření.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přilijeme trochu olivového oleje a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Nakonec zakápneme limetkovou šťávou.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Rukama tvoříme karbanátky, které smažíme na oleji.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří karbanátky z amura.
|
Aha! - Dan Černovský
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!