Logo magazínu

Těšte se! Burčák je tu!

3 / 4
Prohlédnout znovu

Těšte se! Burčák je tu!

Víte, že burčák kromě Čechů pijí jen Rakušané a Slováci a nikde jinde si takovou oblibu nezískal? | Foto: ara
Nádobu je potřeba neuzavírat nadoraz, uzávěr by měl propouštět vzduch. Pokud je burčák v lednici, před pitím je dobré jej nechat hodinu v pokojové teplotě ohřát. Jestli bude burčák příliš sladký, odborníci radí nechat ho ještě den kvasit. | Foto: ara
Navzdory vedrům, která v létě panovala, si vinaři letošní úrodu pochvalují. | Foto: ara
"Červené odrůdy mají letos velice pěknou barvu,“ řekl Aha! vinař Bronislav Berka z Moravan u Kyjova. | Foto: ara

Razie kvůli drogám! Vémola v poutech

Dcera Kubelkové září štěstím: Kdo vystřídal Mišíka v její posteli?

Pletky se zákonem: Marešovou vyšetřuje policie

Gregorová bez Koptíka? Útěchu hledá u velké rodiny

Uhádnete, která pohádka má na Štědrý den nejvíc diváků?

Manželství Saudkových je u konce: Sokyně Sáry vytasila eso z rukávu!