Dominika Gottová: Psychický kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dominika Gottová: Psychický kolaps!

Jak dlouho to ještě bude muset snášet? Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika (46) se minulý týden hned třikrát sešla s manželem Timem Tolkkim (53), aby spolu konečně vyřešili rozvod.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
04. 02. 2020 15:53

liana@...
klidně mi nemusíte opisovať ale tu blbost o největším podílu pro nejstarší dceru stejně už nesmáznete.Buď máte na Slovensku jiné zákony , anebo paragrafy střílíte od boku ! (Přičemž 2. varianta je pravděpodobná).
Doporučuji Vám, věnujte se Vaší putě-čaputě, než Vám rozfofruje zbytek republiky a tady neztrácejte čas!

lekno
04. 02. 2020 15:37

rentierskej -
citujem z vášho príspevku :"potomci, (manželské i nemanželské), mají nárok na STEJNÝ podíl z dědictví. " Sám ste to napísal - Dominika mala dostať rovnaký podiel z dedictva ako dostanú ostatní potomci Karla G. A čo dostala ? Tým vyrovnaním bola obraná o tento rovnaký podiel, dostala málo. Myslíte, že ostatní potomci dostanú tiež rovnakú sumu ako ona,, alebo menšiu či väčšiu ? Myslím si, že bude veru o niečo ťažšia.. Odpisujem len vám, lebo na vulgárne, drzé + zavádzajúce reči takej bello či Ewwi nezvyknem reagovať. Keď neznášajú Slovákov - ich problém.. Nechápte ma nesprávne : ja som nenapísala, že Dominika má dostať najväčší podiel - ale myslím si, že mala dostať viac, než to, čo dostala - lebo ostatní potomci dostanú viac, podľa mňa.. Nepovažujem to vyrovnanie za spravodlivé delenie.
To je moj názor a každý z vás diskutujúcich može mať ten svoj názor - kľudne iný. Ja vám ho neberiem a tiež vás kvoli nemu tu sproste neurážam..

Ewwa
04. 02. 2020 13:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rentierskej
04. 02. 2020 13:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
04. 02. 2020 11:24

sestra
no to možná ano, že je nám do toho houby, ale na druhou stranu bulvár z něčeho žít musí a což je důležité, všichni zde mu to v podstatě odsouhlasují.
Dominika Gottová je v dost šílený pozici, protože se na ni ustavičně lepí looser, protože prostě chce dělat problémy.Zbavit se takové osoby je často pro ženu zničující, není to fakt žádná sranda.Takže v tom Dominiku lituji. Tan hajzlík žije tak, že na ni, na její příp.majetek, na její možnost pohybovat se ve VIP atd. má prostě nárok a nepochybuju, že jí i vyhrožuje.

-bello-
03. 02. 2020 23:09

liana@...
děti bohatých otců nemusí pracovat, nýbrž užívat si?
Jo, možná na Slovensku, ale u vás veľmi bohatých otců nie je, lebo čiastočne svoj majetok prepili, čiastočne im ho rozfrcali vami zmínené detičky na svoje zábavy a zvyšok im zobralo euro! Preto utiekli do ciziny napr. do Prahy a hrajú si tam na Kmány !
Ale v kultivované společnosti a v skutečně bohatém prostředí se cepují děti k práci a svědomitosti ( z osobní zkušenosti vím, co říkám). A tím pádem je v Čechách ekonomika a životní úroveň na jiné výši, než u Vás.
Mimochodem ! Od kdy má nejstarší dcera dostat největší podíl z dědictví ! ?

Ewwa
03. 02. 2020 22:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sestra
03. 02. 2020 17:36

EWWA _ " do nasich veci " je nam do toho vsem stejny Ho...

Ewwa
03. 02. 2020 16:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
03. 02. 2020 12:12

rydlo - Právny zástupca Dominiky bude mať lepší prehľad o "podojení" majetku Karla G. členmi rodiny - toľko k tomu. Nie je zvykom u nás dospelým deťom platiť rentu v prípade rodín stredných či chudobných vrstiev. Ale tu sa jednalo o obrovský majetok určený k dedeniu a z právneho hľadiska najstaršia dcéra mala nárok na väčší podiel. Deti bohatých oteckov často nemusia ťažko pracovať celý život - riešia si napr. svoje záujmové aktivity - z ktorých im možno plynie nejaký zisk, ale ten by nestačil na pokrytie ich životných nákladov - žijú aj z renty.. Tiež sa to týka manželiek boháčov /napr. Ivany/ - nežijú len z toho, čo si samé vydělají. Takže podľa teba - rydlo : asi nie sú normálne /viď. tvoj citát : "Každý normální člověk se snaží žít jen za to, co si vydělá"/.. Nik sa nad tým nepohoršuje, len v Čechách sa hromadne tu i na Blesku púšťajú akurát do Dominiky. Pritom to vyzerá tak, že ona toho z rodiny zdedila najmenej po smrti otca.. Ešte niečo - nenaznačuj, že by ona bola levoboček, lebo ním nie je. Otec ju verejne a právne uznal za vlastnú legitímnu dcéru, nesie jeho meno a má tak dedičské právo.

rydlo
02. 02. 2020 21:18

liana- možná na Slovensku je zvykem, že otec platí dospělému, zdravému levobočkovi doživotně nějakou rentu, aby bylo na chlast, ale u nás většinou otcové platí výživné než dostuduje a pak se musí starat sám a ne neustále „dojit” tátu ještě skoro v padesáti letech. Je pravda, že se teď Dominika snaží vydělat si na sebe, ale co je jí to platné, když se nedokáže urychleně rozvést, aby jí Timo neotravoval o peníze! Dominika asi nebyla zvyklá soustavně pracovat ani ve Finsku, to by pořád nepsala tátovi - potřebujeme peníze! Každý normální člověk se snaží žít jen za to, co si vydělá a nenechá vyživovat sebe a nemakačenka starým otcem. I kdyby Dominika něco dědila, po odečtení toho, co za ty roky z táty vytahala, moc by jí toho nezbylo! Gott věděl moc dobře, proč udělal to vyrovnání před svým koncem.

DutchSchulz
02. 02. 2020 20:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dajka123
02. 02. 2020 19:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

majojo
02. 02. 2020 17:11

Tak nějak se dalo předpokládat, že to vysoké pracovní tempo nevydrží. A ještě vstávat a dojíždět.... Co se jejího slavného chotě týče, už mohla být dávno rozvedená. Protože není, opět to vyvolává určité pochybnosti.

Ewwa
02. 02. 2020 17:04

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
02. 02. 2020 14:54

Prečo by o Dominike a Timovi redaktori nemali písať, keď vidia, ako pravidelne čitatelia prispievajú množstvom názorov pod články o tomto páriku. Značí to - že téma má sledovanosť a je o ňu záujem. Dominika v súčasnosti ťahá 12-ky. Má prax v odbore gastronómia, z čoho je jasné, že musela aj v minulosti pracovať v tomto smere. Nie sústavne, ale pracovala.. A keď sa jej otec nepostaral o to, aby mohla žiť napr. z doživotnej renty /dať jej takú sumu na účet, že by jej stačilo žiť z úrokov - a nebol by to pre neho taký problém/ musí sa ona oháňať, ako vie. Dali jej podpísať lajster pod nátlakom, že keď nepodpíše, nedostane nič a týmto podpisom jej bol odňatý nárok na väčší podiel. Tento jav poukazuje na to, že nemala tak silný vplyv na Karla G. ako jeho manželka Ivana. Tá má tieto veci vybavené - je . "za vodou". Nekritizujem tu konanie Karla G., je to ich rodinná záležitosť. Iba konštatujem fakty, dostupné z verejných informačných zdrojov. Čo sa týka správania sa Dominiky k Timovi - nechápem tie negatívne postoje v príspevkoch. Dominika nie je chladnokrvný bezcitný typ. Zrejme nechcela chorého manžela len tak surovo odhodiť od seba ako použitý nepotrebný kabát. Asi jej ostali v hlave ešte nejaké pekné spomienky na neho, keď s ním bola šťastná. Je to od nej slušné a ohľaduplné, že ho prijala na rozhovor a snažila sa mu aspoň poradiť, čo má robiť. Bola ku nemu úprimná a dala mu najavo, čo može a nemože od nej očakávať. A že ju to zobralo - je pochopiteľné, lebo ho asi ľutuje a trápi ju ešte jeho stav. Hovorím - Timo potrebuje pomoc, ale nie v ps. zariadení. Pomohla by mu liečba prírodnou cestou.. Je chorý - nie je vypočítavá prísavka. To by ste všetkých pacientov, ktorí sú liečení z daní občanov v roznych zdr. zariadeniach či v domácej starostlivosti, mohli nazývať - prísavky.. On ale z daní Čechov, nežije - tak ho netreba hádzať ani do tohto vreca.. Keby sa dokázal ešte pozbierať, mohol by zase dobre zarábať - ako hudobne talentovaný, veď je výborný gitarista.

Ewwa
02. 02. 2020 14:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kvetka
02. 02. 2020 14:34

Neviem co Dominika riesi, podam na rozvod, a cakam kym mi pride predvolanie na sud. A vôbec sa nebudem zaujimat, ani debatovat s manzelom. Vsetko je to nejake divne...

dominikads
02. 02. 2020 13:37

Janapi. Snadno se to řekne,hůř ale udělá. Těžké být lhostejný k někomu,s kým byla více než 20 let a Tomi jí to vůbec neusnadnuje. Ten soucit tam stále je....nevěřím tomu,že by se chtěla vrátit,chce zažít znovu,protože ví,že s ním jí nic dobrého nečeká.

rydlo
02. 02. 2020 12:07

Vůbec se nedivím, že Dominika zkolabovala,Timo už tady stačil také nadělat dluhy a protože je stále bez peněz, otravuje o peníze Dominiku a ta také může čekat, že Timovy dluhy tady budou vymáhány od ní! Už mohla být dávno rozvedená a pak by se nemusela podílet na splácení dluhů, které dělá Timo v poslední době! Podle jejího chování se snad ani rozvádět nechce, jen o tom mluví - kteří rozvádějící se manželé se scházejí u vína a denně si volají? Asi až by byla rozvedená, už bulvár nebude tolik zajímat a ona by přestala být mediální hvězdou a nebyly by ani „penízky”.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.