Během sváteční středy se rozhodla skoncovat se životem čtyřiačtyřicetiletá žena. To by nebylo asi nic tak výjimečného, kdyby nevypustila duši přesně na stejném místě a způsobem, kterým zde před třemí lety zahynula i známá zpěvačka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak to má být, dědek bude brzy pod mostem. Co mají Kájínek, Kramný a Rychta společného? Všichni jsou VIP vrazi. Kájínek má odseděno, Kramný sedí a Rychtu to brzy čeká.
zapospco@... dej si bacha nebo ti narovnám ciferník. Darču nech na pokoji, je svobodná může si dělat co chce a tobě je do to ho.no. Přestaň ji šmírovat úchyláku. Neboj v kriminále o kouření nebudeš mít nouzi, když ti ho nevykouří ta tvoje krasotinka od rákosníků.
zapospco@...Jsem ženatý, ale ty jsi nějak úchylný k místu, kde nemáš co dělat špehuješ Darinu a cpeš to na bulvár. Spoustě lidem se uleví až půjdeš, kde patříš. Pleteš si pojmy samolibe.
zapospco@... Jsi k smíchu...Selhal jsi především ty, jako právoplatný manžel na právo a ne rodina. rodině si byl překážkou...Pokud mluvíš o chorém mozku, tak ho máš, a předvedl jsi se několikrát v bulváru tupohlavý borče...Ty zoufalé SMS Ivety nebyly jenom tak...Čekej si na vyrovnání majetku, ale jdi do ha*lu srabe- psychopate a nenič život druhým i kdyby nebylo po tvé vůli.. Dokazuješ, že máš jen rád sebe .Rozvod Darině jsi dal ty. Psychické násílí je také násílí..Ivetino přání bylo veřejné, jenom ty jsi asi mimo veřejnost.a 7 měsiční manžel? To je NIKDO...Neznal jsem tě, ani Ivetu s tebou, ale důkazy jsou proti tobě od Ivety i z práškama...Prostě blb Rychtář...Iveta by ti zemřela doma.. .Spytuj svědomí a do diskuse nelez, nejsi čistý...Jak se vyjadřuješ, tak jsi ještě ***.
Nikdy jsem neviděl vlakem přejetého člověka a jsem přesvědčený o tom, že až se tak stane, dosáhnu - při pohledu na rozporcované tělo - maximálního orgasmu!
zapospco@ ....antonius.j i když to napsal hrubě, napsal pravdu. Vždy, když Ivetě nevyšel a zradil partner tak šáhla na konečné řešení .Byl jsi manželem z nouze, bez přirozenosti. Proč jsi se ženil s nemocnou a ne vyléčenou?. Iveta měla závislosti na alkohol, prášky a ty jsi vytvořil ještě jednu u ní závislost, aby nemohla být samostatná a mít svůj názor a práva a držel v psychické izolaci a finanční.a naháněl strach jí i do bulváru..Když se měla léčit na dvě závislosti a mohla, překazil jsi to, jak parazit na Ivetě...Mohla se ze všeho dostat i z finanční nouze bez izolace v domu...Byla závislá a nic jsi neudělal od Itálie ale ženit ses musel..Máš na rukou krev i s bulvárem sedmiměsiční manželi....nesebekritický dele Zoufalé SMS, mnoho napovídají, jaký měla s tebou život a nemohla se od tebe osvobodit i rozvést...Už jsi splnil její poslední veřejné přání? Spočívat vedle otce? Ne? Tak si dej otázku, že jsi problém a byl jsi i problém pro Ivetu, kdy nevěděla kudy kam a co dělat bez peněz a být bez tebe a nebýt nemocná a nezávislá a kvůli tobě se přátele stahovali od Ivety...Držel jsi ji jak věc, ale do nemocnice si ji neodvez na vyšetření. Příznaky měla.....Spytuj svědomí...Vizitka zničené játra s manželem delem Jsem ze Severní Moravy...Byt Prážák ta se ti postavím Nejsi, žádné Terno, ale nemám to zapotřebí. Pro tebe je nasílí, asi adrenalinem, řešením a výpovědí tvého charakteru psychopata i dnes...Správný chlap jde z nulou po rozvodu a stěhuje se z místa, když to omezuje svobodu exmanželky....Jsi v podstatě srab a máš rád jen sebe.