Pokud byste mysleli, že smutečním obřadem a posledním rozloučením s bývalým kontroverzním předsedou vlády Stanislavem Grossem (†45) emoce kolem jeho osoby utichnou, jste na omylu. Rozloučení v Bazilice svatého Petra a Pavla nebylo vůbec náhodné, protože se plánuje uložení těla do hrobu na posvátném vyšehradském Slavíně. Je to vůbec možné?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jestli někdo zuří,tak jen ti závistiví a těch je dost.Proč by mě to mělo vadit,když na to jeho žena má a koupí mu tam místo,ať tam je a je to od ní hezké,že ho nepohřbí někde za zdí obyč.hřbitova.Standa byl premier a o jeho popularitu se starají hlavně ti závistiví.Já ho za zloděje nepovažuji,vyhrál na burze,tak jako mnoho jiných,tak proč vám to tak vadí ?To je ta závist,je mě vás líto !
Žádní lidé kvůli tomu nezuří. To jen trapní pisálkové,kteří se neumí živit jinak než lží,vyvolávají tyto trapné diskuze,štvou lidi proti sobě aby měli o čem psát.Kdo vyvolává tyto emoce je zcela jasné,nikde se o tom nepíše ani nemluví,neb českému člověku je úplně jedno ,kam pozůstalí svého člena rodiny uloží.To jen bulvár ze své podstaty živí podobné krávoviny protože je to banda hyen která se pase na neštěstí jiných.
Zase bych to tak "nezral",me je uplne jedno kde a jak skonci muj prazdnej,znicenej kaslik,po smrti se mnou uz nebude mit nic spolecnyho.Nevim kde se bere ono uctivani kasliku.Dulezity je si vzpomenout na toho kdo nam odesel,ne povinne platit za hroby a predvadet hranej smutek ve veselym mestecku s kytkama a drbat ostatni.Vsadim se ze neboztikum je taky uplne putna jestli se jejich kasliky valej nekde na hnoji,nebo jsou pro zivy na tzv."honorovanejch" mistech........ti osvobozeni mrtvi nad nasi blbosti uz jen kroutej hlavama!
TEN PODVODNÍK , ZLODĚJ A RYCHLOSTUDENT MĚL SKONČIT NA PANKRÁCI A TA JEHO KANTÝNSKÁ ZROVNATAK A TO ZA NEOZNÁMENÍ TR.ČINU A VYUŽÍVÁNÍ PENĚZ Z JEHO TRESTNÉ ČINNOSTI !!
A co jako? Pokud je tam volné hrobové místo, může tam být kdokoliv, kdo si ho pronajme. Třeba Franta z Horní Dolní. Tahle doba si nehraje na velikány a tradici, takže proč ne? Gross sice nebyl významný ani jako umělec, ani jako politik, krátká epizoda v dějinách, ale když na ten pronájem pozůstalí mají ...