Po nešťastném skoku do rybníka je bývalý Muž roku 2009 Martin Zach (29) připoután na invalidní vozík. Nyní se ale po dlouhých pěti letech mohl opět stoupnout.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Martina stáhla ta šerpa při skoku..kvůli ní dal ruku nahoru a vyhodilo ho to o metr výš..neměl si ji brát..ale i tak mělo být všude dost vody,aby se to nemohlo stát..helma by nemusela pomoct..Schumacher sice díky helmě přežil,ale i tak je na tom ještě hůř než Martin..ani nemůže mluvit atd..
erene-vygoogluj si jeho neštěstí před 5 léty.Byl opilý jak prase,skákal třetí skok,když se mu ty dva povedly.No a ten třetí byl osudný.Mimochodem skákal v lyžařské výzbroji,v lyžích a z můstku.Protože byl opilý,tak už to potřetí nevybral a skončil úplně mimo.V létě,v lyžařské výzbroji.Najdi si to,byly toho tenkrát plné noviny i s fotkama,jeho rodiči i bratrem,,který přijel ze studií ve Švédsku.Fakt si to najdi na internetu,já to vím,protože jsem to četla a viděla.Jinak "nejkrásnějšího muže"neznám,ale vím že má výhody o kterých se jiným vozičkářům ani nezdá.
paní lukreciaborgia ste k smíchu i Martinovi,který se o vás na fb zmínil Já si to taky dobře pamatuju a viděla jsem to i tehdy a zas tak opilý rozhodně nebyl..spíš ho stáhla ta šerpa..
viz fb Martin Zach
Kdyby jste nekdo chtel vedet z jakych pomeru jsem, jak ziju, jake vsechny vyhody mam a atd, tak tady pani to vsechno vystihla a napsala.......
Lukreciaborgia: Ano,rodiče za něj zaplatili nějakou částku za auto,které má hodnotu dva miliony,které je speciálně upraveno,aby mohl "nejkrásnější muž" jezdit na hory a mít speciální vozík na sjezdy,/on rád lyžuje/,speciální sedadla i v autě,nejlepší vozík pro invalidy,speciální úpravu na spaní v autě,a mnohé jiné výhody.Proto může do TV žvanit,jak je chudý.Nejkrásnější muž se s tím nehodlá smířit a proto chce místo hlasatele v TV a nedivila bych se,kdyby si to vyštěkal.Nejkrásnější muž se nemůže smířit s tím,že už není hvězda,tak chce aspoň všechny výhody.Dodělal trenérskou školu a jako nejkrásnější chce do TV. To není závist,druzí vozíčkáři jsou rádi,když se s nimi aspoň někdy cvičí,nejkrásnější muž má speciální přístroje na cvičení ,dovezené z ciziny.Je fakt,že rodiče jsou milionáři,mají továrnu a bratr studoval ve Švédsku.Takže já bych nejkrásnějšímu muži taky nezáviděla,takže k čemu je ten článek????
Fakt jsem si myslela podle prvních článků co po Martinově urazu začly vycházet že se nechal vyhecovat v rámci soutěžemožná trochu ale jinak to bylo jen o smůle
A Martin je opravdu MUŽ ROKU je a bude
a vám nepřeju nic zlého..i když bych vám ani nikomu z vašich blízkých nepřéla to čím si svým způsobem určitě přišel