Je těžké pro jeden z nejznámějších párů najít koutek, kde by byli sami pro sebe. Před časem se ale exministru zahraničí Karlovi Schwarzenbergovi (76) a jeho o více než padesát let mladší milence Janě Vopěnkové (24) poštěstilo. Krátký azyl našli v malé exotické restauraci v centru Prahy.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Voe, jestli nechápeš , tak Karel je o dost starší a baví ho jít s mladou babou na večeři, zatím co Zeman nedojde ani na WC aby se nepřizabil. Ženské asi ke svému životu nepotřebuje dávno, když žili deset roků odděleně. Možná proto mu ta jeho kyselá baba peče sladké pusinky, diabetikovi.
Víš houby na čem se manželé S. dohodli, žijí odděleně a každý zřejmě za sebe. Ale i tak na tom zase až tak není nic pobuřujícího. Záviděníhodná je vitalita starého pána. Nikdo tady nemůže mluvit o nevěře, jsou na indickém jídle. O věrnosti jiných nemá cenu se bavit, někteří jsou uslintaní alkoholici a ti o ženské nejeví zájem od čtyřiceti a ženské o ně také ne.
KS je starý pán, ovšem charismatický. Zeptej se mladých (nejenom ženských) kdo je sympatičtější. Mladí volili Karla. Uslintaný je věčně namazaný, nemocný prezident. Při jakékoliv řeči má rty spojeny slinou a tahá ji tak dlouho jak dlouho hovoří. A on se hodně rád poslouchá.
No, asi ne všechny, já jsem mladá žena a z fyzické podoby Karla S. se mi zvedá žaludek.
Možná lidi jen přitahuje to, že je šlechtic, na kvalitu nehledí.
Já myslel, buhví co se nedovím, a zatím jsem se jen dověděl, že kníže má rád ostrá jídla. Tomu se nedivím. Starý lidi ty smysly už mají přece jen opotřebovaný.
Taky mu přeji ať bangladéšan co nejdříve zkrachuje.Má restauraci v centru Prahy- hold PRAHA je "naše" a taky etika, kultura a diskrétnost je opravdu česká- či bangladéšanská
uklidnete proboha naka vopenkova neni celebrita ani ji chudak nezna, bangladesi je ukradena ona i s ceskyma tzv celebritama ona to foti a prodava do blesku sama potrebuje reklamu i tu negatyvni