Andrlová podle kolegů z VIP Prostřeno!: Je divná, jenže... Vaří božsky! +RECEPTY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Andrlová podle kolegů z VIP Prostřeno!: Je divná, jenže... Vaří božsky! +RECEPTY

Herečka Ivana Andrlová (51) ve svých rolích vždy působila velice sympaticky. V reálném životě to ale pokulhává a je na ní znát, že ji rozvod s Ivanem Vyskočilem opravdu poznamenal. Podivínská Andrlová si od té doby nenašla žádného partnera a její chování na lidi nepůsobí zrovna pohodově. Je to vidět i ve VIP Prostřeno! na Primě...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

martincernov
03. 08. 2012 18:43

Přesně tak! Stárnoucí diblík..hrozné.. Kořínková, nebo Holas, nebo jak si to říká, je vypitá, Dolinová to má možná zase z těch "semínek"

fann17
26. 07. 2012 15:36

Nechápu, proč by měla být I.Andrlová "divná"? ať už to její spolustolovníci skutečně pronesli nebo je to dílem AHA. Každý jsme nějaký a to, že byla nervózní a zodpovědná snad není zásadní vada charakteru. Divnou bych nazvala M. Dolinovu, která nutila ostatní zpívat, přestože viděla, že to není nikomu z nich po chuti nebo řekla na zákusek Y.Blanarovičové, že ji zklamal a přitom si přidala. Ivana se mi nezdála nesympatická, každý zkrátka není rozený diblík, p. Navrátil také patří k oněm "serioznějším". Herecké kvality a co kdo kdy hrál s tím nemá nic společného. Já jsem ocenila, že vařit opravdu umí, je zručná a nezkoumá jak někdo, na jakou teplotu má vůbec zapnout troubu. Je to show pro diváky, je to o vaření a neslouží to snad ke kritice, jak je kdo sympatický. Mimochodem, zcela nesympaticky a ještě divně na mne působila Lenka Kořínková - když už.

mikimi
26. 07. 2012 15:43

Kdyby si redaktoři AHA dali tu práci a nakoukli do diskuze k prostřenu na jejich oficiální stránky, tak by zjistili, že Dolinová je kolektivně nenáviděná pro svoje chování a naopak z Andrlová je všem sympatická
Dolinovou neberu vůbec vážně, to je jednom prachsprostá závist.

leomtynka73
26. 07. 2012 19:23

myslím , že si tu práci dali...už i na stránkách prostřena , se začínají objevovat kladné ohlasy na paní Dolinovou...

leomtynka73

myslím , že si tu práci dali...už i na stránkách prostřena , se začínají objevovat kladné ohlasy na paní Dolinovou...

leomtynka73

domrdka
26. 07. 2012 15:32

Mě jako jedinná "Divná" přišla naopak M.Dolinová

fortin
26. 07. 2012 14:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.