Tohle podle řady lidí pořádně přehnal! Štěpán Kozub (30) si při svém vystoupení vzal na paškál Václava Neckáře (82) a jeho podání legendární Půlnoční. Jenže záznam parodie začal znovu kolovat po internetu a místo smíchu přišla pořádná vlna kritiky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jisté je, že ta píseň od p. Václava N. zaujala dost lidí. Dokonce i posměškáře typu Štépána K., který měl zřejmě potřebu zesměšnit to hudební dílo. Asi se chtěl tím více zviditelnit, co se mu podařilo, no spíše v negativním směru.. Pulnoční – originál video song je zajímavé dílo. Taková mini hudební pohádka. Má v sobě zvláštní nostalgii a klid. Hudba i celkové provedení – může být. Hezké..
On Vaclav žije už dávno mimo, Kozub mu to jen řekl nahlas, ať si ho lidi pamatují, takového veselého a dobře zpívajícího kluka! On si neuvědomuje, jak vypadá, asi jako každý z nás v jeho věku a tvrdošíně se prosazuje a chce stát na jevišti, bez ohledu na ostatní lidi! Mně se to taky nelíbí a písnička, která je podle vás všech nádherná, tak ta se hodí tak na pohřby, je to velmi smuteční píseň! Jedna z jeho nejhroznějších!
Je to odraz naší společnosti,sprostá slova,napadání a hulvátství jsou nad respekt,slušnost,ale pan Neckář je sice legenda,ale měl by vědět co je nad jeho síly a umět s úctou a respektem odejít.
Je to odraz naší společnosti,sprostá slova,napadání a hulvátství jsou nad respekt,slušnost,ale pan Neckář je sice legenda,ale měl by vědět co je nad jeho síly a umět s úctou a respektem odejít.
Ta píseň je už dobrých patnáct let stará. Měla prý velký úspěch, miliony zhlédnutí. Přiznám se, že mi už tenkrát přišla jako hrozný kýč. Komplet se vším.
Ale zesměšňovat starého člověka, který toho dost dokázal, se mi taky nelíbí. Respekt a taková základní slušnost se vytrácí.
Myslím, že existuje jednoduché pravidlo: miluj bližního svého...
to určuje i hranici humoru,který nemá ubližovat, zesměšňovat atd. Pokud toto pan Kozub nemá v sobě tak je mi ho líto. Sám na to jednou dojede.
To sice máte pravdu, že už to není ono, už má svůj věk.
Ale to neopravňuje Kozuba, aby ho zesměšňoval. To je neetické, ubohé a trapné.
Mimochodem ta písnička Půlnoční je skvělá.
Viděla jsem tu parodii na fb.Napsala jsem na to svůj názor a klidně ho zopakuji.p.Kozub nesahá Vaškovi ani k palci na noze, az dokáže to co on,tak si ho mozna budu vážit.Delat si legraci z nemocného člověka je hulvatsvi prvního kalibru.Sam Kozub byl nemocný,tak ať si uvědomí, ze neví jak skončí. U mě spadl na same dno.