Pracovníci České televize a Českého rozhlasu nesouhlasí s vládním plánem zrušit televizní a rozhlasové poplatky a nahradit je financováním ze státního rozpočtu. Podpořil je také matador televizní zábavy Jan Rosák!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jity
....
pokud si myslíte, že tady má někdo dekódovat komu co sdělujete, jste na omylu.Snad umíte okopčit nick a k tomu uvést vaši odpověď.
✔️Soudím ale, že to směřovalo na mě.
Poslankyně Konečná n e n í komunistka 50. let, které tady nikdo neopěvuje a pokud jsem vyzvedla vymoženosti komunistické éry, pak si za tím stojím.✔️Ne všechno byla 50 léta a normalizace,kterou mimochodem nastavil zde Fiala s Pavlem zřízením Úřadu dohledu na komunikací občanů, kdy ✔️prioritně šlo Ukrajinu a byl zákaz říct cokoli negativního o této mentalitě co si sem přišla z 80 % pro dolce vita, aniž měla a má nárook.Ale tomu byste VY nerozuměla!
Maly Jarda
---
Od října 2025 jim ten pohlavár a zmetek háže klacky pod nohy.Já být Babišem, Macinkou, Okamurou , položím vládu ať si jdou vládnout SPOLU sami. Pavel nás rozprodá, Decroix bez vzdělání opět ustanoví ministryní , Lipánek naváže, kde přestal, už teď jsme okupovaní Ukrajinou, nemáme budoucnost .Učitel Fiala má UA jako prioritu, nikoli své občany . Ze Západu zve Pavel nácky do Brna, Zelenskyj po náccích nazývá armádu, my taky máme Banderovců na sídlištích slušnou dávku a jednou se to sejde u nás v Praze , zruší se Benešovy dekrety a budeme rozptýleni.
podnebny
----
a já, která n e n í pravý koncesionář , protože neposlouchá český rozhlas a nikdy ji nenapadlo pustit si na notebooku ČT jsem donucena pod pohrůžkou soudy platit něco co nečerpám a tedy jaké nové názvosloví je pro nás, nekoncesionře , které někdo donutil být nenaplněnými koncesionáři, notabene za poplatky , které odstupující Fiala nechal ještě navýšit, protože se mu prázdnila naše kasa česká . Neměl už na vejlety Pekarové, Vystrčila, 64 vejletů pana prezidenta, což byly výlety za miliardy , ale nic podnětného nám z cest po světě nepřivezl. Soudný člověk se nebude dívat na 100 let starý nějaký Rosákův pořad.
Tak to je mi té beladony líto, že je na tom tak špatně a nemůže platit poplatky za média. Že bych ji těch umorousaných pár korun na to poslala. Kvůli UA má chudák bídu. My tady máme UA jednoho, ten má firmu a obáváme se, že na chvíli si nás koupí všechny už má vyděláno, že má 3 baráky. Kvůli jeho stavební firmě se holt máme zle.
jity:
Nejde o pár korun, ale o princip. ČT vydělává nejen na poplatcích, navíc od lidi, kteří televizí nevlastní, od podniku, kde se pracuje a není čas čumět na TV a navíc mají peníze za reklamy - podvodně uváděné jako "sponzor pořadu".a hodně zbytečných darmožroutů. Nic nového neprodukují, jen staré, archivní pořady.
hejhej
----
❗už jen z principu, že lidé jsou nuceni platit za něco co nevyužívají a není jim dovoleno napsat čestné prohlášení je fakt, který popírá , že média Český rozhl. a ČT jsou nezávislá .❗
Nuceně vytvoření koncesionářům je vyslán komand těchto médii , že podstatě je musí užívat jako zdroj informací . A to jen proto, že odebírají elektřinu a mají PC . A přímo jim vyhrožovat soudem když tak neučiní nejsou přece média demokratická.❗❗❗
jity
---
tohle nevysvětlíte, ani Milionu chvilek .
Je tristní ❗, že zde máme UKrajince , kterým pro studia a výhody studentů byť na to mentálně nestačí stačilo čestné prohlášení jimi samými podepsaného a to i čestná prohl. UA dělníků o své bezúhonnosti. ❗ ( a proto máme už vysokou kriminalitu , kterou Rakušan a Fiala nezveřeňovali ).
No a my nesmíme atgumentovat, neodebírám, zde je mpje čestné prohlášení.
jity
----
mnohokrát jsem vám řekla, než něco plácnete , tak si zjistěte z vícero zdrojů a pak se sem přihlaště.
Nepochopila jste ani ťuk.
Na Vaší mentální kapacitě si Pávek teď jistí svou další kandidaturu.
Má ji celkem jistou, kdy u škol a mladé generace byl zjištěn sešup IQ a je to dáno mnoha příčinami.Tím nechci říct, že máte nízké IQ , jistě bude na úrovni 107
beladona;
máte pravdu, Rosák, bude opruzovat v Tv do 150 l, on je hamižnej a takovej křupan, nedokázal ani jít p. Merunkovi, svému sousedovi na pohřeb! Proč tyhle starce berou v Tv, to nemají mladé lidi?
Paní ELLO ona ta beladona to má podle politických názorů třeba J. Obermaireová ta může hrát do 100let, tím nechci tvrdit, že ji jako herečku nemám ráda, ale soukromě je to baba ufňukaná a nenažraná. Holt podle vás mládí vpřed a staří na svá místa, tedy do hrobu. Pohrdání stařím se také dočkáte a přeji vám abyste se s tím raději nesetkala.
jity, já ale nepohrdám stářím, já měla jen na mysli Rosáka! Víte, v jeho věku by už neměl být tak chamtivej, vím, kolik toho zvládne a kolik už né. Tělo vás už tak neposlouchá, v jeho věku ať je rád, že si pamatuje hlavně své jméno a kde bydlí! Vím, o čem píši