Au, to bolí! Šafářová se pustila do Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 24. srpna 2026

Svátek slaví Bartoloměj, zítra Radim

Au, to bolí! Šafářová se pustila do Vondráčkové

Bývalá tenisová hvězda Lucie Šafářová (39) otevřeně promluvila o synech Tomáše Plekance (43) a Lucie Vondráčkové (46) — a její slova zpěvačku rozhodně po duši nepohladila. V podcastu Mámy sobě naznačila, že Matyáš a Adam dnes nedělají sport na vyšší úrovni mimo jiné proto, že podle ní chyběla podpora ze strany jejich maminky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

illenne
24. 05. 2026 10:51

Nechápu, co se Lucie Šafářová naváží do Lucie Vondráčková. Každé dítě si sami řekne, zda sportovat a ba jaké úrovni. Lucie V. se také nestará proč ona vede dceru i syna k tenisu. Být Lucií Š. tak jsem raději zticha. Mám na ni svůj názor, bohužel.

fany22
26. 05. 2026 19:08

Tak já mám zase, bohužel, názor na L. Vondráčkovou od té doby, jak intrikovala, aby urvala co nejvíc z majetku Plekance, a jak suverénně lhala.
A starat se o ty mladší děti Lucie V. nemůže, nemá s nimi přece nic společného. Kdežto Matyáš a Adam jsou děti jejího manžela, snad chápete ten rozdíl. A taky se v té rodině často vyskytují.
Jestli má Tomáš a jeho Lucka na základě svých životních zkušeností (a taky úspěchů) jiný názor na trávení času kluků, to snad není nic trestného. Stejně kluci budou dělat, co chtějí. Ale aby jim a jejich mamince byly dobré jen velké peníze, a dříve i střídavá péče, a přitom by nesměli ani ceknout, to je asi nesmysl, viďte.
Byla to jedna věta, odpověď na otázku. A někteří hned hrr do boje.
Pokud chcete být spravedlivá, LV toho nakydala mnohem víc. A nic nevadí, že se potvrdilo, co Tomáš na začátku říkal. A že LV lhala. Někteří si holt budou pořád mlít to svoje.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.