Vondráček zarmouceně o vnucích: Všechno bylo úplně zbytečné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 26. července 2026

Svátek slaví Anna, zítra Věroslav

Vondráček zarmouceně o vnucích: Všechno bylo úplně zbytečné

„Denně musí být kniha, následuje každý den sport a pak mohou být na mobilu," popsala denní rozvrh milovaných synáčků Lucie Vondráčková na webu Proženy.cz..
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
21. 02. 2026 05:49

Jak můžou být na půl Kanadského původu??? On někdo z rodičů je Kanaďan??? Nebo on se původ mění i podle toho kde se narodíte??? Teda to je bizarní. Pokud bych tam nežil delší dobu, tak bych toto o svých dětech netvrdil, jen protože se tam narodili.
Vidím akorát že v Kanadě jsou pěkný Syčáci lidi. Stačí jakým způsobem se hraje hokej a jakým způsobem pískají rozhodčí. Dost neférové chování a místo sportu jatka.
Na takovou zemi bych pyšná nebyla a nepřisuzovala bych tomu takovou váhu. Je to trapný co ze sebe dělají.
Můj otec tam má bratrance v Kanadě a když sem jede je to namyšlený šmejd , na všechno si tu stěžuje a říká že jsme v podstatě póvl . Češi.
On je děsný Eso protože žije v Kanadě a loví zajíce a medvědy . Podle mě je to pěkný blbec. Žije někde v divočině a ten druhy je zas v Austrálii taky říká ze kdo zůstal po válce v Česku je vůl. Můj děda byl prý z 12 děti 11 kluků jedna holka. Někteří odjeli do světa, někdo tu zůstal.
Ale twn co žije v Austrálii , nevim z jakého důvodu umřeli dvě dcery a na náhrobku je napsán nějaký Cruis . Že prý měla něco společného s Tomem Cruisem ale spáchala obě dvě sebevraždu ty holky. No dějí se tam hrozný věci v ty rodine.Nam tady na to nadávají a tam lidi páchají sebevraždy

pea.p
23. 02. 2026 09:59

Zásada jus soli- tedy kdo se tam narodí, je občanem bez ohledu na to, že rodiče jsou cizinci. Takže kluci mají dvě občanství. Jedno kanadské a druhé po rodičích.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.