Vědomostní soutěž Kde domov můj?, stálice podvečerního vysílání České televize, dostala po 10 letech novou podobu. Změnila se grafika, kulisy i celé studio. Stejný zůstal jen moderátor Aleš Háma (52).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přiznám se, že prvotní reakce na novou podobu byla šokující! Pořad Kde domov můj mám ráda, ale nová podoba mi přijde nevkusná a jak již padlo v komentářích - jedním slovem CIRKUS!
Příšerné je slabé slovo. Kolikpak za to televize zaplatila panu architektovi? Radovala jsem se že se vše vrátilo, ale omyl - to se opakovalo staré vysílání. Barevný cirkus je slabé slovo.
Nová podoba je nešťastná, soutěžící se "ztrácejí", nevím, zda je "dynamická", vidím ale, že je nevkusná. Je to dost pouťové, cirkusové - v tom horším slova smyslu.
Shrnutí je prosté: škoda, nedá se na to koukat !
Jistě to stálo hodně peněz - odepište ten omyl a vraťte pořadu důstojnost !
Předpokládám, že se nenašel ani jeden divák, který by nové grafické zpracování této soutěže pochválil. Mladé lidi pochopitelně tato suchopárná a lehce nezáživná soutěž nezajímá, ještě aby se na ni dívali. Celé grafické zpracování působí zcela chaoticky a neadekvátně k danénému obsahu soutěže a navíc velmi nepřehledně. Rozhodně ale přispěje ke ztrátě těch posledních diváků.