Janda vytočený do ruda na supermarkety: Jsem z toho vyřízený | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Janda vytočený do ruda na supermarkety: Jsem z toho vyřízený

„Vážení přátelé, já jsem jako dítě miloval pribináček. Na Moravě se říkalo hanáček. Když jsem si ho koupil, to byla dobrota,“ zavzpomínal Dalibor Janda. Jenže realita dnešních dnů ho okamžitě vrátila z romantického snění drsně na zem!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
17. 11. 2025 01:34

Co z toho vyplývá??? Chytrý si domyslíte. Jsme jen využita země onuce

BarSmith
17. 11. 2025 01:30

Máme v baráku ukrajinskou menšinu. S některými co chodí ráno do práce se dá normálně mluvit, ale pak jsou tam takový ty co přitáhli kvůli válce a ty jeste nadávají že neumíme rusky (teda tou vymyšlenou ukrajinštinou, tak ty mate chuť poslat do ***w Indy co se valí kolem baráku a dělají bordel. Oni asi neví že odpadky patří do popelnice .

BarSmith
17. 11. 2025 01:27

Některý ženský jsou takový pracovitý ale to jsou holky co přišli dávno před válkou. Který si uvědomovali že to tam u nich stojí za 💩 ale ty co přišli kvůli válce. No přijdou mi namyšlený navoněná bída a namyšlenost a drzost. A šlapou…

BarSmith
17. 11. 2025 01:25

A Ukáčka jsou hroší verze Rusaku. To jsou takový ty jejich cikáni . Ještě větší sebranka . Proste rusak z kraje . U krajiny

BarSmith
17. 11. 2025 01:24

Hrála jsem s nějakým rusakwm věžičky a fakt debil , neměl žádnou obranu jen bomby a překážky házel. Fakt debil jak v ty realitě. Házet rakety, neměl žádný jiný figurky na útok . Samozřejmě že jsme prohráli. Oni jsou fakt tupý.

BarSmith
17. 11. 2025 01:21

Vyjebou s vámi a pomodlí se za to . Amen . Válku jim nepřeji alw kdyby tolik stáli o demokracii tak si ji jdou vybojovat ale většina z nich utekla .
Chlapi se tu jen ožírají a páchají zločiny, nebo tu pasou *** devky. Malo z nich pracuje , protože většina z nich těží z válečných zisků.
Putin jim dal čas na to aby se dostali pryč než začal útočit. Tak je to spíš jen domluvená válečná akce než samotná válka Y mnoho lidí tam zůstalo ano ale bohužel to jsou lidé kteří nic nezmůžou. A ty co by mohli utekli za levným pivem . Zdar demokracie!!!!

BarSmith
17. 11. 2025 01:16

Fiala by zasloužil za mříže za tu velezradu které se dopustil , nalil Ukrajincum peníze za které si tu ted žijí jak dědicové impéria. Skupovaly domy a byty, které nakonec pronajímajíi Čechům. Takže Češi a jejich děti budou muset splácet všechno co Fiala rozdal a ještě jim dát extra rentu za to že můžete bydlet v dome který postavili Češi před vámi ale prachy půjdou Ukrajinským Rusům.!!!
Ano pro mě jsou to ukrajinsky Rusaci protože nikdy nic jiného ani nebylo nez spolkové republiky Ruska !!!
To je jako by dneska Californii řekl že nejsou Američané ale Californicané.
50% z nich stejně čeká až to Putin vyhraje a pak se zas všichni pojedou nakyblovat zpátky. Budou čekat další pomoc na výstavbu nové infrastruktury a ještě budou těžit peníze z toho co skoupily v jiných zemích. A nakonec bude ta krásná svobodná Demokratická Ukrajina !!! 🇺🇦

BarSmith
17. 11. 2025 01:09

No jo , to je fakt. Pro cizí se Dějí až zázraky !! najednou jsou byty !!! sociální dávky !!! jízdné zadarmo a pro lidi kteří se tu narodili a dřeli, na ty se ser€ . Je to hnus Fialový nic víc. Někteří důchodci ano mají slušné důchodky ale jsou tací kteří to prostě nezvládají a počítají každou korunu.

bella.
26. 10. 2025 21:22

On má naprostou pravdu.

Lidi co zde pracovali desetiletí a zásobovali svými příjmy -daněmi kasu státu najednou jsou pro společnost Fialy odpadem a není na ně peněz.Babiš slíbil 1000,- valorizaci , protože ceny šly a jdou nahoru , Fiala slíbil, že toto dodrží a jen se sem vvvalily Ukrajinci utnul to! Na naše nejsou peníze! A sám řekl, že Ukrajina je jeho prioritou. Máte asi nějakou krátkou paměť vy, co nadáváte Jandovi. Jandu nechte na pokoji.
Vydělával na sebe a teď kouká, jako jiní důchodci, kdo se tady pase a proč našinec musí chodit na na brigády, místo aby si důchodu užil!
Račte si uvědomit, kdo se na důchodce tady zvysoka vysr ... a lítal na UA s pomocí!
Včetně toho na Hradě.

Uživatel_5819448
24. 10. 2025 06:02

Tak si kup troubo toho většího Pribiňáka. Dělají se dvě velikosti. A dobrota je to i dnes.

Uživatel_5861319
24. 10. 2025 05:55

Jestli to není proto, že starý člověk potřebuje jíst málo, tak na co bude tahat domů kvanta jídla. Ovoce a zelenina se brzy kazí a takové staré paní 1 banán bohatě stačí, druhý by jí třeba zčernal, tak si ho koupí příště. Nedělejte z důchodců žebráky. Dalibor by měl radši zpívat a ne dělat sociálního pracovníka.

bella.
26. 10. 2025 21:23

Uživatel_5861319
----
a možná t stará paní nemá ani ledničku, protože by musela víc platit za elektřinu jsi chtěl jistě říct, žejo? A že tu dostávali zdarma Ukrajinci se ti taky chtělo říct, žejo!

korytnackahela
22. 10. 2025 19:07

Tak to se docela babička rozšoupla! Banán a dva pomeranče!
Já spíš vídám v košíku mléko a housky nebo chleba a hnusnou paštiku. Žádné ovoce nebo zelenina, protože to už je dražší.

Nejvíc mě bolí srdce v lékárně, když babička prosí o jiný lék - levnější nebo radši hned zahanbeně odejde...😡😥

bella.
26. 10. 2025 21:24

korytnackahela
--------------

a to může být babička ráda, že nějaký lék dostane, je zde vyrabováno !
----------------------------------

anobl
22. 10. 2025 15:49

Já teprve z tohto článku zjistil, že Pribiňáky vyrábějí supermarkety!! A já si celých skoro 60 let myslel že Pribiňáky vyrábí (vyráběla) Pribina Přibyslav - vlastně i z filmu Ať žijí duchové. Takže místo slov v písničce Pramen zdraví z Posázaví, nudou od nynějška v reprizách filmu spívat Pribiňák zdraví ze supermarketů!! Hlavně že vypadá důležitě a pindá blbosti.

Uživatel_5861319
24. 10. 2025 05:51

bella.
26. 10. 2025 21:25

anobl
-----
mně je jedno, pods*** je jinde, že?Není ve výrobě.

Uživatel_5892030
22. 10. 2025 14:53

Je to od Vás hezké, že se zastáváte důchodců. Měla jsem Vás vždycky ráda. Váš zpěv i písničky.

bella.
26. 10. 2025 21:27

Uživatel_5892030
-----
Janda je jeden z mála co říká co si myslí a neplazí se před Fialou jako většina našich umělců, kterým dotujeme dívadla a koncerty atd.Jako např. Bolek Polívka, Holubová atd.

akna
22. 10. 2025 13:48

Hezky jste to napsal. Je to pravda,vše zmenšují. A důchodci ? také jsem viděla několik důchodkyň,co si vzali máslo a vrátili ho zpátky.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.