ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Darina Rychtářová Víte, ať dělá co musí. Dál není co řešit... Důležité je, že já jsem už nad věcí a řeším si svůj život. Věřte, nevěřte, začalo se mi to líbit. I když na svobodu si člověk také po těch letech musí zvyknout. Paradox, co ? A já mám najednou takových aktivit. Zájmů na které jsem neměla čas. Přátel co jsem dlouho nenavštívila. Smíchu a radosti ze života. Která budete potřebovat dodat optimismus - jsem tady.
Jana P. Paňáčková Alenko, on se asi pan R. přizpůsoboval slušné dámě, ale po boku IB se zas přizpůsobil jí, proto se tak vyjadřuje, navíc si fakt myslím, že je v nervech a lituje toho, co udělal, vidí ten rozdíl a neví, jak vycouvat.
a mnohoznačné vajádření paní Dariny: "Žena buď dokáže muže podržet a pomoci mu k neskutečným výkonům ( pracovním i osobním) a nebo ho srazit k zemi...."