Jaromír Soukup (56) se znovu rozhodl vkročit do klece – tentokrát proti o generaci mladšímu influencerovi, a to navzdory viditelně zhoršenému fyzickému stavu. Přímý přenos sledovala Agáta Hanychová (39) doma společně se svou dcerou Miou (6), kterou má s hercem Jakubem Prachařem (40). Uprostřed surové výměny úderů ale došlo na pláč. Mia zápas psychicky nezvládla a Hanychová musela televizi vypnout. Podle informací z okolí Jakuba Prachaře považuje herec vystavení šestileté dcery takovému obsahu za nepřijatelné.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milá,sympatická bella a Dianthos,mně je Vondráčková,Hanychová,Koktová a nově i Gottová u zádele zrovna jako vy.Píšu abych nasra.. takový jako jste vy a mám škodolibou radost jak se čertíte.S kámoškou máme takovýho koníčka na kterýho vy roztomilé skáčete !!!Tak se zase ozvěte,vy spravedlivá!!! Nazdar
Tak to já taky neznám žádnou. Jedině Agáta, a pak Lucka Vondráčková, která nelenila jet až do Německa, aby podpořila svou mlátičku, a na udivené dotazy, kam to zabloudila, když pro ni, dle názorů fanynek, byl Plekanec prý málo intelektuální , obratem předhodila, že prý chodívala v mládí i na box. Co k takovýmto typům dodat?
Samozřejmě hrají komedii obě.
Odkud se to Prachař dozvěděl?Řekla mu to Mia nebo Agáta to napráskala do médií.Jestli jó,tak co čekala od celebrity,vynikajícího herce, a sympatickýho baviče.✈️ 🛩️ 🛬
Jano, Váš komentář je mimo mísu! Jak se to Jakub dozvěděl, vůbec není relevantní! Podstatné je, že se to zřejmě stalo! Šestiletou holčičku nechá tak dlouho vzhůru a dívá se s ní na boxerský zápas? Navíc člověka, kterého ona zná??
Co vlastně dělal Dopita, že se nedíval s Agátou a ona musela zneužít malé dítě, aby se dívalo s ní??
Ó, tolik jemnocitu od Agáty, skoro slza ukápla. A tolik ohledů, kdyby to Róza za patnáct let našla.
Proč to vůbec vyhledává a sleduje? A navíc s Miou? Mimo jiné je i mizerná matka.
Jak je to dlouho, co ze Soukupa byly děti unešené, Mia mu říkala Jaromírku, a Kryšpín, že je jak James Bond.
Hrozné, čemu ty děti vystavuje. Je mi líto i Prachaře a Soukupa. Stropnického taky. Protože tyhle ženské jsou neštěstí.
Bože ta Agáta je trapná. Vždyť i ona sama se k Soukupovi chová jako k hadru na nádobí, bez špetky úcty ohledu, že to je otec její dcery. A vlastně mu také nechala nabančit od Dopity.
Opravdu tuhle trapnou osobu nelze pochopit, ta se k věci vyjadřuje pouze proto, aby sama sebe zviditelnila.
Je mi líto těch dětí, že mají takto ubohou matku.
Teď zas tahá,že si to Roza někdy vyhledá a přečte...ať si její děti taky vyhledají,když se ona ožralá válela po zemi ve Varech,když si u ní strejdové podávalí kliku,když ještě nevystydlo povlečení po tom odcházejícím..a spstu a spoustu dalšího..a ona má strach,že Rozka jednou uvidí tátu v ringu??