Nasadil paruku, oblékl svůdný kožený outfit a rázem se hudebník Ondřej Brzobohatý (42) proměnil v drag queen Tiffany RichBich v novém, vylepšeném kabátě! Zatímco jeho bývalá žena Taťána Kuchařová (37) si někde klepe na čelo, zbytek jeho uměleckých kolegů mu tleská.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milan59 - kdyby Brzobohatej lítal po ulicích nahej tak odhaduji, že mu vy i zbytek jeho uměleckých kolegů bude taky tleskat !!!
( i když to bude i mimo roli).
Ondřej Brzobohatý není muž ani žena, něco mezi tím. Už jenom, jak si jako idiot lakuje nehty, obléká do ženských šatů - trpí nějakou poruchou ( nechci přímo uvést úchyl). Není to vtipné.
Já taky tleskám Tiffany RichBich a paní Kuchařová ať si klepe klidně na čelo. Nojo on se pokaždé musí Ondřej Brzobohatý každého zeptat,jestli se jim to líbí nebo ne a teprve potom se oblékne !!
milan59: Proč by si měla Táňa klepat na čelo ? Ona s ním nějaký čas žila a jistě ví lépe než vy a lépe než pisálci bulváru, jaký byl Ondřej v soukromí. Teď chce mít od něho jen svatý klid, který jí on ale nedopřeje. Na občanský soud ji chtěl hnát. Zažaloval ji, že ho pomluvila. Přitom kdoví, jestli všechno - co ona uvedla v té cirk. žalobě, není pravda. Beztak si každá strana bude tvrdit jen to své.. A jinak, Ondřej si nemusí žádat povolení od nikoho, když se chce oblékat a vypadat jako žena. Nikdo ho s tím jistě neotravuje. Ale ať nečeká, že každý bude respektovat tuto jeho zálibu a brát ji za hezké umění. Mně to nepřipadá jako oslava ženskosti, což on tam předvádí na pódiu v podobě Tiffany. Spíš mám pocit, že vidím jakousi parodii – dehonestaci dústojnosti skutečných žen.. Nepřekvapuje mě, že Táňa chtěla nakonec odejít od něj..