Gottová práskla do stolu! Nikdy mě neměl rád | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Gottová práskla do stolu! Nikdy mě neměl rád

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (51) se rozpovídala o tom, co ji na vztahu s tátou mrzelo nejvíce. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mirkazam
22. 05. 2025 14:16

Brunclík...co to tady melete za hovadiny...račte se probrat !!!

Marta Kubíková
22. 05. 2025 15:43

Přečtěte si knihu pana Gotta Má cesta za štěstím, jediná kniha, kterou nikdo neupravoval a nepřivával tam své kecy.
Je tam i kapitola o Dominice. Tak si to přečtěte a teprve pak vynášejte nějaké soudy a názory.
A mimochodem, když vy Dominiku litujete, můžete jí teď místa Karla sponzorovat vy, aby měla na chlast a večírky.

lekno
22. 05. 2025 16:43

Tu knihu p. Karel G. nestihl dokončit a vydat, neboť nečekaně zemřel. Tohle jste nevěděla, Marta Kubíková ? Dokončení knihy, konečnou úpravu zrealizovala Ivana, její vydání také. Pro mě to z důvodu uvedeného proto už není 100% autentická kniha - jen od Karla G.. Mohlo být v ní leccos vyňato, změněno, upraveno, dodáno, překrouceno.. A on si to už nemohl zkontrolovat před vydáním.. Že tu knihu nikdo po jeho skonu neupravoval a nepřidával tam své kecy si vypisujte mentálně postiženým. Někteří z nich vám možná i budou věřit.

bella.
23. 05. 2025 23:58

Kubíková
-----
Kdo by si kupoval knihu , kdo by chodil na film, když všude se táhne jak červená nit péče pečovatelky Ivany!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.